Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAO STANJE U DINAMU

Ivković: 'Cijeli je Zagreb bio uz Bišćana. Za četiri mjeseca tjerali su ga da ode jer nema pojma'

Susret Dinama i AEK-a u 3. pretkolu UEFA Lige prvaka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
28.08.2023.
u 22:30

"Za Brunu nemamo zamjenu. To je tip igrača kakav se jedanput rađa. Nije to igrač kojeg možeš zamijeniti jer on je specifičan. On i Livaja su isti, ali različiti igrači. Livaja više zabija, a Petković više razigrava", rekao je bivši vratar plavih, Tomislav Ivković

Bivši vratar Dinama, Tomislav Ivković, komentirao je situaciju u klubu s Maksimira. Osvrnuo se na otpuštanje bivšeg trenera Igora Bišćana, koji je na početku sezone uživao puno povjerenje i potporu Darija Šimića te dovođenje Sergeja Jakirovića iz Rijeke. Dotaknuo se i mladog talenta Martina Baturine te Brune Petkovića koji ipak ostaje u Dinamu.

"Baturina može i mora bolje, on mora razigravati svoje suigrače, a ne sebe. Mora doći u šansu. Ne može živjeti od par poteza, nema 28 godina. Mora se svakodnevno dokazivati. Znam da je odličan profesionalac. Mora imati kontinuitet dobre igre. Uz Petkovića je on glavni graditelj igre Dinama", rekao je bivši igrač u HRT-ovoj emisiji Stadion. Zatim je nastavio o promjeni trenera.

GALERIJA Jakirovićev Dinamo na Maksimiru porazio Rijeku

Susret Dinama i AEK-a u 3. pretkolu UEFA Lige prvaka
1/50

"Svi su Bad Blue Boysi bili za Igora Bišćana. Svi navijači, cijeli Zagreb je govorio da je to spasitelj. Za četiri mjeseca su rekli da taj dečko nema pojma i neka ode van iz kluba. Sve što se piše i govori je isto, samo je drugačije ime. Problem Dinama je taj što ima malen broj igrača s kontinuiranim brojem utakmica u nogama", kazao je Ivković.

VEZANI ČLANCI:

"Za Brunu nemamo zamjenu. To je tip igrača kakav se jedanput rađa. Nije to igrač kojeg možeš zamijeniti jer on je specifičan. On i Livaja su isti, ali različiti igrači. Livaja više zabija, a Petković više razigrava. Dinamo je imao nevjerojatan peh sa Stojkovićem", rekao je u o Luki Stojkoviću koji se ozlijedio na zagrijavanju prije utakmice s Rijekom i izgledno je da će izostati šest do devet mjeseci.

VIDEO Dinamu smo 1984. na Maksimiru pustili utakmicu da ne ispadne iz lige. I Torcida je navijala za plave

Komentara 23

OK
okolokere
23:33 28.08.2023.

Apsolutno je netočno da je cijeli Zagreb (Dinamo je hrvatski klub i više od zagrebačkog kluba !) bio uz Bišćana a pogotovo ne uz Šimića. To je notorna laž. Također vrlo je malo ljudi koji o poslovnosti Darija Šimića misle pozitivno. Notorno je da je on poslovno propao o čemu sam govori! Šimić nikada i nigdje prije postavljenja na mjesto sportskog direktora u GNK Dinamo nije ostvario bilo kakav rezultat ili uspjeh koji bi ga kvalificirao kao potentnog poslovno-sportskog lidera! Jedino što je imao bila je podrška 2014 godine od onodobnog Ministra u Vladi Zorana Milanovića g. Jovanovića! Dotični Jovanović sad je savjetnik za sport predsjednika Republike! Sukladno tome tvrdnja bivšeg golmana Dinama i Zvezde Tomislava Ivkovića je netočna.

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
23:26 28.08.2023.

Bišćan je sam sebe smjenil,3 utakmice 4 boda.Ispal od Aek-a svojom krivicom.

EJ
ejStef
00:10 29.08.2023.

Bišćan se pokazao nekompletnim trenerom, a očito je još imao i nezahvalan zadatak potjerati "Mamićeve" igrače. Zato je i Baturina bio na ledu, Drmić i još mnogi. Pa onaj Francuz je imao veća primanja od Petkovića... Nisu Bišćanovi problemi od jučer, imao je isti problem i s reprezentacijom. U skladu s time, poraz od Hajduka i AEK-a je čisto njegova greška, kao i remi s Goricom. Baš čista trenerska greška... O Šimiću i upravi, ne treba trošiti riječi, osim da su s Bišćanom i katastrofalnom transfer politikom doveli osvajanje HNL-a pod veliki upitnik, do te mjere da je pitanje da li je Jakirović i zadržavanje Petkovića dovoljno da se to ispravi... Nema niti jednog jedinog pojačanja, Stojković i Kačavenda su vjerojatno izgubljeni za ovu sezonu, a nema niti nikog na vidiku. Jakirović ima svoje mane, vidjet ćemo kako će odigrati protiv jačih ekipa, pa i protiv Hajduka. Sada je stalan pritisak na Dinamo, koji nije imao već skoro 2 desetljeća, a to je da stiže Hajduk i da ne smije izgubiti utakmicu. Uz to igra na 2 fronta... Baš je uprava generalno zeznula i pitanje da li će uspjeti ispraviti. Baš katastrofa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije