Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASKID UGOVORA

Jedan od najvećih hrvatskih talenata sreću mora tražiti u Srbiji!

Ivica Zubac
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
17.02.2016.
u 19:40

''Ovim potpisom KK Cibona želi sretan i uspješan nastavak karijere Ivici Zupcu te nastavlja svoju tradiciju odgajanja mladih talentiranih igrača kojih ima još puno u svojoj prvoj momčadi, kao i u omladinskom pogonu.''

Košarkaški klub Cibona nakon višednevnih pregovora našao je zadovoljavajuće rješenje i dogovorio sporazumni raskid ugovora s Ivicom ZupcemNakon utvrđivanja iznosa odštetnog zahtjeva, ugovor o prelasku igrača je potpisan između Vukova i Mega Leksa.

– Ovim potpisom KK Cibona želi sretan i uspješan nastavak karijere Ivici Zupcu te nastavlja svoju tradiciju odgajanja mladih talentiranih igrača kojih ima još puno u svojoj prvoj momčadi, kao i u omladinskom pogonu – stoji u priopćenju Cibone pa se nastavlja:

– Hvala navijačima na strpljenju i vjeri u rješavanju ove naizgled neizvjesne situacije. Okrećemo se sljedećim utakmicama i veselimo novim pobjedama, kako na terenu tako i izvan njega.

>> Cibona odbila ponudu Zubčeva agenta Ražnatovića

Komentara 12

AP
apoxiomen007
21:31 17.02.2016.

Kad menadžeri kolo vode...

PA
Pajdo
20:08 17.02.2016.

Zbog toga jer je TELAC TELAC

KR
kruti
22:30 17.02.2016.

gdje piše da mora????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije