Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Zubac:

Mnogi su me ismijavali, no dolaskom u Lakerse ostvario sam san

Ivica Zubac
Foto: Los Angeles Lakers Instagram
1/2
07.07.2016.
u 18:10

Zubac se trenutno priprema za ljetnu ligu u Las Vegasu.

Mladi hrvatski košarakaš Ivica Zubac (19) nakon velikih prošlosezonskih teškoća s prelaskom iz Cibone u Cedevitu što je okončano odlaskom u Mega Leks, klub čiji je vlasnik njegov menadžer, ostvario je snove potpisom trogodišnjeg ugovora za slavnu NBA momčad - LA Lakerse.

- Osjećam se odlično i uzbuđeno. Nisam mogao ni misliti da ću igrati za LA Lakerse. To su sve bili snovi, ali ako se dovoljno radi i trudi i snovi se ostvare - kazao je Zubac za portal Scena.hr te dodao:

- Uvijek mi je cilj bio odlazak u NBA. Mnogo ljudi mi se smijalo zbog toga, ali ja sam uvijek vjerovao u to i sad sam to i napravio. Sljedeće je dokazivati se iz dana u dan te pokazati da pripadam najjačoj ligi svijeta.

Ivici su na fantastičnom uspjehu prvi čestitali roditelji i djevojka.

- Puno prijatelja te ostali dio obitelji uživo su pratili draft i svi su mi odmah čestitali – kazao je.

Zubac se trenutno priprema za ljetnu ligu u Las Vegasu.

- I onda kad završimo s pripremama, ja ostajem u LA-u raditi individualno na stvarima koje su mi najpotrebnije, a pripreme za sezonu vjerojatno počinju krajem rujna.

Naglasio je kako su mu uzori Dražen Petrović i Dino Rađa jer je igrao na njegovoj poziciji te je ostavio snažan dojam u košarci.

- U NBA-u sada nemam uzora jer ću igrati protiv svih njih, ali dosad je bio Marc Gasol – zaključio je Zubackoji će uz Bogdanovića, Hezonju i Rudeža biti četvrti Hrvat u NBA ligi ako se ne dogodi poneka promjena.

Komentara 2

IP
ilyn_payne
11:44 08.07.2016.

od svih hrvata koje ste nabrojali, zaboravili ste Bendera koji ce najvjerojatnije imati zapazeniju ulogu od svih njih.

HH
helgin@hogar
21:51 07.07.2016.

nema od tebe nista, osim sto ces skupiti malo para. a i to je pitanju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije