Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŠTAR Heroj Unešića uživa u najljepšim danima

Ivica Šupe: Ne igramo i ne zabijamo za janjce

11.12.2008.
u 16:26

Nakon utakmice Dinamo - Zagora (5:1) u Maksimiru, Unešićani su se kući vratili kao heroji. Ivica Šupe, koji je zabio gol 12. listopada u Unešiću i 10. prosinca u Zagrebu, postao je heroj Šibenika i Dalmatinske zagore. Jučer je spavao do 13 sati.

- Jako sam umoran, sve me boli, ali osjećam se izvanredno. Drugi put zabiti gol u susretu s velikim Dinamom fantastično je i za mnogo veće igrače od mene. Međutim, u Zagrebu smo svi igrali loše, 30 do 40 posto ispod svojih mogućnosti, a Dinamo je davao sve od sebe. Jako mi laska što je Dinamo igrao bez popusta za trećeligašku momčad Zagore. Kako su plavi trčali, činilo se da mi stojimo. Žao mi je zbog čistoga gola poništenog u 31. minuti zbog nepostojećeg zaleđa. Nadamo se ponovnom susretu s Dinamom dogodine - rekao je Ivica Šupe.

No, Ivicu sada najviše zaokuplja privatni život - on i supruga Ivana iščekuju prvo dijete, kojemu je posvetio obećani gol Dinamu.

- Termin poroda je 12. prosinca. Spol još ne znamo, pa tako niti ime djetetu. Ipak, kako se kod nas kaže, od sveca ne treba bježati. Dat ćemo mu ime po svecu na čiji blagdan bude rođen - rekao je Šupe, kojem, kao i svima u Unešiću, ide na živce što se svaki put govori o nagrađivanju za pogotke pečenim janjcima.

- To su gluposti. Istina je da smo dobra ekipa, znamo se naći i zabaviti, okrenemo ponekad i janje, bilo da tko počasti ili ga sami kupimo, ali je glupost da igramo za janjce - rekao je Šupe.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije