Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na skije

Ivica prvi put na snijegu nakon operacije koljena

\'05.03.2011., Kranjska Gora - Natjecanje svjetskog skijaskog kupa 50. pokal Vitranc. Ivica Kostelic nakon druge voznje veleslaloma. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL\'
Slavko Midzor/PIXSELL
08.05.2011.
u 22:35

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić danas je na ledenjaku Mölltaleru napravio prve korake na snijegu nakon operacije desnog koljena.

Podsjetimo, aktualni vlasnik velikog Kristalnog globusa pod nož je išao 21. travnja zbog problema s koštanom izraslinom u koljenu.

Ivica se doslovce samo gurao na skijama, samo kako bi osjetio snijeg. Drugi je to dio rehabilitacije, nakon oporavka u Termama Selce, a pravi povratak punom treningu i maksimalnim naporima Ivičin tim predviđa da bi se trebao dogoditi krajem svibnja.

'- Iako je ovo samo odguravanje po ravnom jako sam sretan da sam na snijegu i da koljeno ništa ne boli - rekao je pobjednik Svjetskog kupa koji će na glečeru Mölltaler ostati do srijede, a nakon toga slijedi nastavak rehabilitacije u Daruvarskim toplicama.

Komentara 1

OB
-obrisani-
07:17 09.05.2011.

želim ti uspješan oporavak !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije