Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASLUŽEN PORAZ

Ivica Olić priznao Rusima: Iznenađen sam, ništa niste pokazali na Poljudu

Hrvatska izborila SP na prepunom Poljudu
Goran Stanzl/PIXSELL
14.11.2021.
u 22:39

- Rusija nije pokušala napasti i promijeniti nešto, pokazala je vrlo malo. Jako je teško braniti se 90 minuta, iako su Rusima to olakšali teški vremenski uvjeti, posebice u drugom poluvremenu.

Pomoćnik izbornika Zlatka Dalića, Ivica Olić, u izjavama za ruske medije bio je više nego iskren o tome kako je vidio njihovu reprezentaciju na Poljudu u porazu 0:1 protiv Hrvatske.

Poraz je to koji Ruse šalje u dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022.

- Hrvatska je cijelu utakmicu bila bolja, ali nas nije išao gol i zabili smo ga tek u zadnjih deset minuta. Rusija nije pokušala napasti i promijeniti nešto, pokazala je vrlo malo. Jako je teško braniti se 90 minuta, iako su Rusima to olakšali teški vremenski uvjeti, posebice u drugom poluvremenu - kazao je Olić pa dodao:

- Iznenađen sam današnjom igrom Rusije, nije pokazala ništa i Hrvatska je zasluženo uzela tri boda. Mogli smo zabiti barem dva ili tri gola.

Na kraju je presudio autogol Fjodora Kudrjašova u 81. minuti, koji možete pogledati OVDJE.

Komentara 1

PR
prognanik
00:33 18.11.2021.

Oli, ocito je da si bio blji na terenu nego kao komentator. Da rusi nisu nista uradili (dali gol) Hrvatska bi sada bila u grupi za dodatne kvalifikacije. Umjesto sto ih kritikujes bolje im se zahvali na omoci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije