Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krenula Malešova čistka
Povratak na članak

Ivica Matković smijenjen s pozicije šefa omladinske škole Hajduka

Maleš se s Matkovićem pokušao nagoditi, navodno mu je bilo ponuđeno 200 tisuća kuna za raskid ugovora.

Komentari 3

OB
-obrisani-
17:10 23.01.2012.

Cirkus! Prije svega u ajduku treba smijeniti malesa ...pa potom politiku vodjenja kluba i to iz temelja!Tamo vec duuuuzi niz godina se vodi politika osobnih interesa a klub i klupski ciljevi su u zapecku.I upamtite...vrlo brzo ajduk ce se ise i u HNL boriti za opstanak u ligi!

VL
CA
causio
17:30 23.01.2012.

Ne znam tko gura tog Tudora!? Pa taj lik je uništio Hrvatsku reprezentaciju svojom arogancijom , neradom i nepoštovanjem na SP 2006. u Njemačkoj. Taj će samo dokrajčiti omladinsku školu jer ih on ne može naučiti osnovama, a to jeje jedino teški rad,upornost i zalaganje. Malešu za tvoje dobro: zaboravi Tudora!!!

VL
PE
pekec
11:17 24.01.2012.

Hajduk klub bez lica--14. i 15.-01.2012 u Njemackoj u Munderkingen svake godine ima veliki Turnir U 13 na kojem igraju ekipe kao Bayern ,Schalke,Luzern,Frankfurt , engleski klubovi ,Cluj ,Fiorentina, Antwerpen,Slavia Prag,itd samo ko ove godine nije dosao......a ?? dada ..... nasi dragi Dalmosi sa svojim Vilson Djonijem su zadji dan otkazali......tipicno Hajduk Organizatori su bili razocarani i rekli -tipcno Balkan !!!!!!!!! makar sam Dinamovac bilo je prenociste u mojoj kuci spremno za dvojicu nogometase Hajduka kao i zadnjih god.Tuzno gos Vilson Djoni jako tuzno kako se Hajduk igra sa pozivnicama velikih klubova.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.