Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAŽNA KARIKA

Ivanušec se brzo vraća? Trener Feyenoorda: 'Nekoliko tjedana ne znači četiri ili pet'

Champions League - Group E - Feyenoord v Celtic
Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS
1/4
23.09.2023.
u 08:24

"Skoro svi klubovi uvijek prolongiraju vrijeme povratka igrača nakon ozljede. Tako smo rekli i za Ivanušeca", objasnio je Arne Slot, trener nizozemskog prvaka Feyenoorda koji je u utorak u Ligi prvaka pobijedio Celtic 2:0, ali izgubio svoje najnovije pojačanje Luku Ivanušeca

Trener Feyenoorda, Arne Slot, dotaknuo se ozljeda hrvatskog reprezentativca Luke Ivanušeca i kazao kada bi se mogao vratiti na teren. Nizozemski mediji spominjali su da bi oporavak mogao trajati više tjedana, no u tamošnjem prvaku nešto su optimističniji.

"Kada su u pitanju ozljede, onda se uvijek malo produži vrijeme oporavka. U protivnom bih konstantno morao odgovarati na pitanje tipa: 'Rekli ste da će se vratiti prošli tjedan, a još ga nema. Radi li liječnička služba dobro svoj posao?'", rekao je Slot.

GALERIJA Hrvatska 'pomela' Latviju: Vatreni na Rujevici slavili sa 5:0

Champions League - Group E - Feyenoord v Celtic
1/7

"Skoro svi klubovi uvijek prolongiraju vrijeme povratka igrača nakon ozljede. Tako smo i za Ivanušeca rekli nekoliko tjedana, ali to ne znači da će to nužno biti četiri ili pet. Mogao bi se vratiti ranije." Podsjetimo, Ivanušec se ozlijedio prošloga utorka na utakmici Feyenoorda i Celtica koju je njegova momčad pobijedila s 2:0.

VEZANI ČLANCI:

Dakako, mnoge brine i pitanje njegovog izostanka iz hrvatske reprezentacije. Vatreni će sredinom listopada igrati dvije kvalifikacijske utakmice za Euro. U Osijeku dočekuju Tursku, a zatim će putovati u Wales. Ivanušec je u prethodne dvije pobijede protiv Latvije i Armenije bio u prvoj postavi i na Rujevici je zabio gol.

Osim Ivanušeca ozlijeđen je i Ivan Perišić. On se pak ozlijedio na treningu Tottenhama, a izgledno je da ga neće biti barem šest mjeseci. Engleski mediji pretpostavljaju da više neće igrati za londonski klub, obzirom da mu ugovor istječe krajem sezone, a upitan je i njegov nastup na Europskome prvenstvu iduće godine.

VIDEO Ivan Perišić teško se ozlijedio! Sezona je za njega gotova?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije