Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapetan Srbije

Ivanović: Utakmica protiv Albanije mi je najgori događaj u karijeri

Albanija i Srbija
Reuters/PIXSELL
02.12.2014.
u 19:42

- Zovu ga 'Posebni', ali ja ga volim zvati 'Perfektni'. Rezultati govore sve i on je najinteligentniji trener na svijetu. Točno zna kada nas treba osloboditi stresa i opustiti atmosferu

Kapetan Srbije Branislav Ivanović još se jednom prisjetio utakmice protiv Albanije koja nije odigrana do kraja zbog incidenata koji su se dogodilo nakon što se na stadion spustio dron s albanskom zastavom. Nogometaš Chelseaja tvrdi da mu je to najgori trenutak karijere.

- Iznimno je teško, gotovo nemoguće, izboriti se s nenogometnim stvarima i igrači nemaju utjecaj na to. Htjeli smo samo igrati nogomet, ali bili smo nemoćni poslije incidenta koji se dogodio. To mi nije bio samo najgori događaj u ovoj godini, već u cijeloj karijeri, rekao je Ivanović.

Dotaknuo se i klupskog nogometa te se osvrnuo na Josea Mourinha, trenera koji ga vodi u Chelseaju.

- Zovu ga 'Posebni', ali ja ga volim zvati 'Perfektni'. Rezultati govore sve i on je najinteligentniji trener na svijetu. Točno zna kada nas treba osloboditi stresa i opustiti atmosferu. Privilegija je raditi s njim.

Komentara 1

ZN
zanne.nevenka
12:39 08.10.2016.

proc ce godine dok do normalizacije dode

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije