Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG INFEKCIJE

Ivanović otkazom Pekinga završila sezonu

Ana Ivanović
Reuters
03.10.2009.
u 12:16

Ana Ivanović otkazala je nastup na turniru u Pekingu zbog infekcije dišnih organa i tako završila jednu vrlo lošu sezonu u kojoj nije osvojila nijedan naslov.

- Otkazivanje turnira u Pekingu adekvatan je završetak veoma razočaravajuće sezone. Put u Aziju bio je veliko razočarenje, a i cijelo vrijeme imala sam problema sa zdravljem - rekla je Ivanović na svojim službenim stranicama.

Nakon dvije godine Ana će propustiti završni turnir najboljih tenisačica jer je trenutno tek na 11. mjesto. Ona tvrdi da je to odličan plasman s obzirom na rezultate ove godine.

-Pozitivna je strana da sam još uvijek 11. u svijetu jer definitivno ne mogu igrati gore nego ove sezone - rekla je Ivanović, te zaključila:

- Ove sezone nisam uspjela da se isključim i opustim, a djelomično je to zbog konstantnih ozljeda. Ne znam kad sam zadnji put imala pravi odmor. Svako odmor se svodio na oporavke od ozljeda ili rađenje specifičnih vježbi.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:17 03.10.2009.

pa kada bi se malo više posvetila tenisu , a manje muškarcima možda bi i mogla da se \"povrati\" !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije