Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šteta za plave

Ivanković: Ne bih vadio Soudanija iz igre

branko ivankovic,portal
Marko Lukunić/Večernji list
28.08.2013.
u 12:01

– Nevjerojatno, Dinamo je bio tako blizu i strašno mi je žao. Bolji su bili od Austrije, a nisu ušli u Ligu prvaka iako su trebali biti tamo

Dinamo nije uspio, iako je sa 3:2 u Beču pobijedio bečku Austriju i bio daleko bolji. Poraz u Zagrebu (2:0) pokazao je da Austria ide u Ligu prvaka, a plavi u Europsku ligu, gdje ih čekaju zanimljivi suparnici kao što su Valencija, kijevski Dinamo....

Branko Ivanović jedan je od kandidata za klupu Dinama. Jučer je bio uz male ekrane i nadao se prolasku plavih u Ligu prvaka. Koliko smo čuli, skakao je zbog sva tri gola Dinama, vidio je plave u Ligi prvaka, no onda je ipak stigao hladan tuš. Dinamo je pobijedio sa 3:2, ali i zapravo ispao jer je kod kuće sve prokockao, izgubio je sa 2:0.

– Nevjerojatno, Dinamo je bio tako blizu i strašno mi je žao. Bolji su bili od Austrije, a nisu ušli u Ligu prvaka iako su trebali biti tamo – kazao je je potencijalni trener Dinama.

Možda je bilo prerano vaditi Sammira i Soudanija?

– Očito je da Sammir nije više mogao, ali ne znam za Soudanija, možda je bilo prerano zatvarati utakmicu, ali svi možemo reći da je Dinamo odigrao pravu utakmicu – kazao je Branko Ivanković koji hvali plave za odigranu utakmicu s puno hrabrosti.

– Žao mi je, strašno mi je žao jer je prolaz bio tu, u rukama – veli Dražen Besek, nekadašnji igrač plavih kojeg se također spominje kao mogućeg čovjeka broj 1 na klupi Dinama

Dinamo je ipak prolazak propustio kod kuće:

– Jest, ali kad je već imao u rukama 3:1 i rezultat u gostima koji ga vodi dalje, onda je trebao proći. Možda ne bih vadio Sammira, plavi su koncipirali igru oko njega i ne bih ga vadio, pa neka ''umre'' na terenu. Osim, ako sam nije rekao da ne može više. Na kraju, svaka čast dečkima, stvarno su bili bolji, bolja momčad je ispala i nadam se da će sve ovo na kraju donijeti dobru priču za Dinamu, da će u Europskoj ligi pokazati da vrijede jer stvarno vrijede. Malo šepaju u defenzivi, nisu trebali primiti ovaj gol na kraju koji ih je izbacio, ali vjerujem da će na kraju ispisati pozitivnu priču – zaključio je Besek.

Sad Dinamo ima težak posao, mora naći trenera koji će ih voditi u Europskoj ligi iako nam se ovo u Beču od privremenih trenera Damira Krznara i Zorana Mamića jako svidjelo. Prezimljavanje? Nemojmo pretjerivati, ali uz solidan ždrijeb Dinamo tamo može napraviti rezultat. I prežaliti premije od barem 50.000 eura po igraču ili punjenje budžeta od još osam milijuna eura.

>> Mamić: Hrvatski treneri nemaju pojma, sljedeći trener bit će stranac!

>> Rukavina se provodio u Beogradu dok su Dinamovci bili u Beču

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije