Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEĆ JE TO NAPRAVIO
Povratak na članak

Ivanišević žestoko prozvao sjajnog tenisača: 'Majstor je u tome'

Del Potro je u sjajnoj formi, ove godine već je osvojio Acapulco i Indian Wells, dok će finale Miamija tražiti preko Johna Isnera.

Komentari 8

VE
verica2
21:39 29.03.2018.

Žestoko prozvao!?

VL
Avatar nula
nula
21:35 29.03.2018.

Ne vidim ni prozivanje ni zestinu ....

VL
CA
canon60
23:07 29.03.2018.

Pa igrač na terenu uopće niti ne mora hodati ako neće i gdje je problem ? Tko gubi ima se pravo ljutiti ili neka prijeđe na baseball.

VL
MA
malmo62
15:36 30.03.2018.

Daj Gorane ne pricaj, Del Potro je igracina, a to sto hoces malo privuci paznje, mogao si nesto drugo naci!

VL
DU
Deleted user
12:47 30.03.2018.

Del Potro je za klasu bolji igrac od Raonica, koji je jednodimenzionalan igrac. Ako mu servis ne ide, Raonic je nemocan i protiv slabijih protivnika. Ivanisevicu izgleda smeta sto mu je sticenik Raonic izgubio od boljeg igraca pa sad ne moze da podnese taj poraz. Da Del Potro krsi pravila igre dosada bi bio opomenut ali to se nije desilo pa prema tome Ivanisevicev komentar je obicna glupost. Za njega je uspjeh ako je uopce napisao komentar svojerucno.

VL
RA
rada
21:20 29.03.2018.

Goran bi mogao biti Noletov trener,,to bi bilo idealno,,Radek je slab trener..

VL
PE
peugeot
21:39 29.03.2018.

@rada - Ubih se to predlazuci @rado, ali nista ne vrijedi ! Glavna stvar i najveci doprinos Gorana bi bio da "sredi" Novakov zasad vrlo slab i neprecizan servis! Sa boljim servisom Nole bi se manje zamarao, ne bi na terenu krvavo sljakao kao rudar nego bi odlicni servisom skratio igru i poene. Ne ide kao opravdanje nekih kriticara da je k'o fol Nole niskog rasta da bi imao odlican servis (1m88). I Amerikanac Sock je iste visine, a servis mu je top! Sto se tice Ceha Radeka Stepaneka on je jako dobar teniser koji je dok je igrao posjedovao sve teniske udarce. Veliki je radnik i vidjecemo sta ce od njegove i Novakove saradnje biti. Jednom su svi zafrkavali Gorana kad je na jednom turniru izgubio protiv Stepaneka. "On je odlican teniser" - rekao je Ivanisevic. Meni licno najvise smeta posve nedefinisan status Agasija kao "trenera" Noleta. To je nekakva, prije bi se moglo reci "dopisna trenerska skola" od koje mislim Djokovic nema neke koristi. Djokovic Agasiju dobro dodje da izadje iz duboke sjenke teniskog penzionera.

VL
YU
yurkov
00:40 30.03.2018.

Kome Goran može biti trener , pa taj ne zna složiti jednu rečenicu bez zamuckivanja

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.