Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER SRPSKOG TENISAČA

Ivanišević otkrio smeta li mu što Đoković stalno urla na njega: 'Imamo problem u jednom slučaju'

Australian Open
Foto: LOREN ELLIOTT/REUTERS
1/7
31.01.2023.
u 11:08

Đoković je nekoliko puta tijekom meča urlao na Gorana Ivaniševića, a to nije prvi put da je tako izbacio frustracije nakon izgubljenog poena

Srpski tenisač Novak Đoković tijekom vikenda rekordni je deseti put osvojio turnir Australian Open i tako se izjednačio s Rafom Nadalom koji ima 22 osvojena grand slam naslova. Nole je slavio protiv Grka Stefanosa Tsitsipasa i vratio se na vrh teniske liste najboljih igrača svijeta, a opet je imao zanimljivi ''okršaj'' s trenerom i prijateljem Goranom Ivaniševićem. 

Đoković je nekoliko puta tijekom meča urlao na Gorana Ivaniševića, to nije prvi put da je tako izbacio frustracije nakon izgubljenog poena.

Tako je u jednom trenutku ljutito vikao prema loži u kojoj je Goran Ivanišević: ''Ne mogu, vidiš li!?'', ''Ne mogu, ubij me! Vidiš li?'', ''Vidiš li kad ovdje stanem? Vidiš li'', a Goran mu ništa nije odgovorio.

Đoković je očekivao reakciju svog trenera i opet je  bijesno urlao na Ivaniševića: ''Treći put te pitam, kaži'', a ovaj put mu je trener odgovorio: ''Ne čujem te!'' i ''Polako.''

Đokoviću, dakle, ovo nije prvi put da se dere na Gorana. Prvi tenisač svijeta često gubi živce pa je tako znao i vlastitog brata potjerati s tribina, no Ivanišević mu je najčešće na udaru. Kada mu ne ide, često pogledava prema treneru i viče na njega.

Stoga su novinari pitali Ivaniševića što misli o Đokovićevu ponašanju. Srbijanski tenisač čak i sam zna reći da je težak za suradnju. Ivanišević je rekao da bi o toj temi mogao govoriti deset dana, a onda dodao:

– Nekoliko smo puta o tome razgovarali. Ne smeta mi, rekao sam mu da mi može reći što god želi. No, mora pobijediti jer inače imamo problem. Tako da je sve dobro dok pobjeđuje.

Komentara 7

DO
domagoj1492
14:17 31.01.2023.

Čini se da svi jedva čekaju da Đoković prestane igrati tenis. To divljaštvo na terenu, popraćeno sa plesom plemenskih kola izvan terena, samo kompromitiraju bijeli sport koji je uvijek bio gospodski.

MI
Mikis
14:23 31.01.2023.

glavno da je i dns u izdanju Goranova majica sa Sergio Taschinni majicom u krupnom planu

ŹI
ŹIVAC
11:39 31.01.2023.

Ono što se ne spominje a važno je pogledi koji su jedan drugome uputili! Kao ono ajde nemoj zaj....igraj! Briljantno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije