Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PBZ ZAGREB INDOORS Ivanišević još vjeruje u nastup našeg drugog igrača

Ivanišević: Nadam se da će se Mario predomisliti

mario-txt.jpg
import
25.01.2007.
u 13:36

Da će teniski PBZ Zagreb Indoors, koji će se od 27. siječnja do 4. veljače održati u zagrebačkom Sportskom domu, biti iznimno jak potvrđuje i podatak da su čak trojica od prijavljenih igrača (Björkman, Ljubičić i Južnji) ove godine igrali u polufinalu nekog od Grand Slam turnira. Ivan Ljubičić branit će naslov kao prvi nositelj turnira, ali neće biti jedini hrvatski adut.

- Jedna pozivnica ide Marinu Čiliću, druga, ako će trebati, Ivi Karloviću (on zasad nije u glavnom turniru, ali moguća su pomicanja zbog otkaza - nap. a.), a treću čuvamo za Marija Ančića. Nadam se da će se predomisliti i pridružiti ostalim našim reprezentativcima koji će se na zagrebačkom turniru pripremati za dvoboj Davisova kupa s Njemačkom - kazao je predsjednik Organizacijskog odbora turnira Goran Ivanišević na jučerašnjoj konferenciji za novinare u zagrebačkom hotelu Westinu.

Iako ima neke ponude da se vrati ATP turnirima, Goran i ne razmišlja o tome, pa nema izgleda ni da nastupi na Zagreb Indoorsu. Ostaje, dakle, u Senior Touru.

Direktor turnira Branimir Horvat obavijestio je novinare da su večer prije Goran i on bili primljeni kod premijera Ive Sanadera koji im je obećao maksimalnu potporu.
- Drago mi je da glede svrsishodnosti turnira postoji konsenzus najvažnijih ljudi i institucija - kazao je Horvat.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije