Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi na čelo

Ivan Veštić objavio kandidaturu za predsjednika Hrvatskog atletskog saveza

ivan veštić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
25.09.2014.
u 15:00

Kao glavne snage i prednosti svoje kandidature ističe interdisciplinarni tim stručnjaka

Predsjednik Atletskog sportskog kluba Split Ivan Veštić objavio je danas javno svoju kandidaturu za predsjednika Hrvatskog atletskog saveza.

Kao glavne snage i prednosti svoje kandidature ističe interdisciplinarni tim stručnjaka koji je već oformljen i spreman za rad (marketing, EU fondovi, sportski stručnjaci, itd.), svoje sportsko i menadžersko iskustvo, te reputaciju Splita kao pravog atletičarskog grada.

– Želim poručiti i obećati da ću sva svoja dosadašnja iskustva, energiju, znanje i vizije staviti u funkciju hrvatske atletike, za njezino dugoročno bolje sutra. Garancija tome je i tim s kojim pripremam budući plan i program hrvatske atletike od najniže razine do Olimpijade. U njemu su vrhunski i dokazani gospodarstvenici, znanstvenici, doktori, osobe koje obavljaju važne funkcije u javnom životu i naravno specijalisti za atletsku problematiku. Ti ljudi su moja sigurnost da ću obećano i ostvariti – istaknuo je Veštić.

>>Sandra Perković se kratkom i emotivnom posvetom oprostila od trenera

>>Zatečen sam naslovima, nisam rekao da su me oštetili jer sam Srbin!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije