Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudesna tehnologija Adidasa

Ivan Tomečak u kopačkama koje nosi i Leo Messi

Badejl Tomečak (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/12
21.02.2012.
u 17:47

Tomečak i Badelj isprobali su kopačke, prošli poligon, pogledali svoje rezultate, a onda i malo igrali igricu u kojoj su i oni bili kao igrači

Adidas je izmislio kopačke “s mozgom”. Adizero f50 miCoach je kopačka koja ima čip koji očitava sve što je igrač radio, kako je trčao (trenutačna brzina, prosječna brzina, maksimalna brzina, intenzitet...). Tu će kopačku nositi igrač Dinama Ivan Tomečak, a suigrač Milan Badelj također je isprobao to čudo tehnike. Takve kopačke nosi i Leo Messi pa si igrač (ili njegov trener) može sve podatke prebaciti na računalo, usporediti svoj napredak, usporediti se s Messijem, ali i igrati nogometne igrice sa svojim performansama.


Ključne riječi

Komentara 5

MC
Marsijan@c
18:21 21.02.2012.

heb* ga ,ne igraju kopacke nogomet

LE
lepiCane
21:15 21.02.2012.

samo ove sta messi nosi imaju cip da zabiju same golove-jedno 40 po sezoni a ove imaju cip da pokazu kolko su kilometara pretrcali....to su ove kineske!

SA
santos008
21:49 21.02.2012.

I ja sam rodjen iste godine kad i Obama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije