Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijevi branič
Povratak na članak

Ivan Strinić očito nije rješenje, hoće li se Bilić sjetiti Čale?

Eksperiment s Pokrivačem propao je, Pranjić je ofenzivac, Strinić ne zadovoljava, Pamić nije došao...

Komentari 11

VE
Velikogoričan56
20:57 10.02.2011.

ja sam zadrti Dinamovac, ali mislim da je Strinic dobar na toj poziciji, bolji u svakom slucaju od Pranjica. Alternativa je Vrsaljko, koji je to odlicno odigrao neoliko puta u Dinamu, a steta bi bilo da se on i Corlua guraju na istu poziciju

VL
DA
Dario--
22:03 10.02.2011.

Kakv crni Čale,na osnovi jedne utakmice tj.poluvremena Strinića kojeg je jučer odigrao i to drugo pol.je bio soldian,a nikako loš!Vi gurate Čalu,Strinić je dosta dobar taktički bek,i uz Manuela Pamića zaisgurno najbolji lijevi bek naše reprezentacije.Ja se puno više bojim što na osnovi starih zasluga Bilić zove Pletikosu,Šimunića i slične,još treba da pozove Kneževića i Klasnića to bi bilo ravno katastrofi!!

VL
AN
antikamen
22:06 10.02.2011.

predraže ti si poludio kakav čale,taj nije mogao protiv andore dodati dvije točne lopte,osim toga dobije proljev prije svake tekme u maksimiru jer se boji reakcije istoka..tko god ,samo ne čale....

VL
DA
Dario--
22:22 10.02.2011.

Da,da i zbog Čale i sličnih koje je opravdano kritizrirao Ivica Križanac,taj momak nije zaigrao na EP 2008 iako je bio prvotimac tadašnjeg osvajača Kupa Uefe,Zenita i naš najbolji stoper u tom trenutku.Bilić se pravio budalom i glumio tvroglavca,da bi njegovi miljenici Vejić i Knežević bili među 23 putnika za EP 2008!Sjećam se jako dobro Eura 1996 kada je Edgar Davids rekao za Hiddnka da se nekim igračima uvlači u guzicu umjesto da složi dobru taktiku,nakon Eurua96.Hiddink ga više nije zavo u rep.Ali je ipak popustio i donio pametnu odluku, za razliku od Bilća,te je pozvao Davidsa na SP 1998,gdje je Davids bio jedan od najboljih Holandeza!!

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
23:07 10.02.2011.

A zašto nitko ne kaže istinu..problem nije u lijevom beku neg u Kranjčaru koji igra ispred. Ako želimo imati ofanzivnog beka na lijevoj strani onda ispred njega mora igrat barem približno motoričan krilni igrač. Kranjčar to nije i prema tome na beku mora igrati defanzivac, a time nam se i broj opcija u samoj igri smanjuje! Ima jedna varijanta 4-4-2 koju do sad Bilić nije provjeravao, a morao je - Ćorluku povuć na srednjeg branča, a na bokovima Vrsaljko i Strinić...na taj način i Srna i Pranjić mogu igrat klasična krila. Sredinu mogu igrat Modrić i Rakitić (Iličević) i ostaju samo dva napadača od kojih jedan mora biti visok i jak (Jelavić, Kalinić...). Znači ostaje i opcija s Iličevićem malo iza centralnog napadača, a to mesto može igrati i Kranjčar....razmislite malo i o toj opciji !!!

VL
OD
otac_domovine
08:05 11.02.2011.

Jurišiću to što ti je Čale frend ne mijenja činjenicu da je najgori desni bočni u povijesti repke i jedan od gorih u povijesti Dinama. Strinić je odličan igrač i bit će još i bolji, a zazivati micatnje iz repke nakon jedne slabije tekme koja je još k tomu prijateljska je totalna glupost i elementarno nepoznavanje nogometa. Dajte već jednom nabavite novinare koji poznaju nogomet kad već pišu o njemu.

VL
DU
Deleted user
08:06 11.02.2011.

Strinić nije loše rješenje, ali onaj od prije 6 -12 mjeseci jer u zadnje vrijeme stvarno nije igrao baš nešto...A, zašto spominjete Ćorluku u prvoj momčadi? Pa Lovren je u drugom poluvremenu odigrao puno bolje i još k tome igra u klubu za razliku od Ćorluke...

VL
NI
Niko33
09:03 11.02.2011.

Strinić je odigrao odlično poluvrijeme. Za razliku od Pranje koji je bio katastrofa.

VL
VA
Vatrenko
10:05 11.02.2011.

Strinic je svarno solidan a za koju godinu imat cemo i Vidu na raspolaganju (cim zaigra u leverkusenu a zaigrati ce) pa tu je i pamic... sve mladi i dobri igraci...

VL
EU
EuroAzija
09:35 12.02.2011.

otac_domovine@ to što ti nemaš pojma o nogometu, a k tome što ti je i Strinić prijatelj, nema veze s ničim. Čale je za Strinića izmislio nogomet, igra u jakom turskom klubu koji je u samom vrhu tamošnjeg nogometa, igra standardno, redovito dobiva odlične ocjene, no problem je što je Dinamovac, jer u ovoj reprezentaciji tovari dobivaju priliku, a i vidi se gdje smo trenutno, nismo otišli na SP, nadajmo se da nam netalentirani tovari neće uništiti nadu i za Euro.

VL
OB
-obrisani-
14:07 12.02.2011.

DOBITNI PAROVI I SIGURNE OKLADE, POSJETITE: http://elf-parovi.blogspot.com/

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.