Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loga prvaka

Ivan Rakitić uvjeren: Možemo izbaciti Juventus!

Rakitić
Foto: Reuters
1/6
16.04.2017.
u 12:00

"Ova pobjeda nad Real Sociedadom nas je osnažila, bila je važna uoči nastavka", istaknuo je 29-godišnji vezni igrač

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić vjeruje da Barcelona u srijedu može nadoknaditi poraz od 0-3 iz prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka protiv Juventusa, no mora odigrati bolje nego u posljednjim susretima.

"Naravno da možemo preokrenuti taj rezultat budemo li igrali kao protiv PSG-a ili Seville. No moramo popraviti neke stvari u igri", rekao je Rakitić nakon subotnje prvenstvene pobjede od 3-2 nad Real Sociedadom. Barcelona je prošlo kolo bila poražena u Málagi sa 0-2, a prije toga je izgubila i u Torinu od Juventusa. 

"Da, moramo popraviti neke stvari, sada je najvažnije da nastavimo skupljati bodove", rekao je hrvatski reprezentativac po izlasku s terena.

Šest kola prije kraja prvenstva Barcelona se nalazi na drugom mjestu s tri boda manje od vodećeg Real Madrida i s utakmicom više. 

"Ova pobjeda nad Real Sociedadom nas je osnažila, bila je važna uoči nastavka", istaknuo je 29-godišnji vezni igrač. "Prvo poluvrijeme odigrali smo doista dobro, igrali su visoki presing pa nije bilo lako, no stvarali smo prilike za gol", dodao je.

U srijedu Barcelona pred svojom publikom igra protiv Juventusa, tražeći put u polufinale Lige prvaka koju je osvojila 2015.

>>Messi još jednom oduševio u novoj pobjedi Barcelone

Komentara 5

BU
Bubalamala
14:58 16.04.2017.

Naravno Ivane, samo trebate pobijediti četiri gola razlike ali ako Mandžo opet strpa Mesia u mali džep, teško ćete zabiti gol !

PA
pavel1001
12:31 16.04.2017.

😂😂😂

BA
batman
13:31 16.04.2017.

PSG-u ne dosude 3 postojeća penala,Barceloni dosude 2 nepostojeća i naravno ovi prođu dalje.Dakle, svi koji misle da suci nisu Barci dali pobjedu, IQ=000000...😂😂😂😂😂😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije