Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEZNJAK BARCELONE

Rakitić: Neka Modrić u finalu Lige prvaka zabije pet golova, ali da Real izgubi!

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
20.05.2016.
u 15:03

– Ako zabijem gol, pognut ću glavu, u znak respekta prema klubu i gradu Sevilli, jer ja ću uvijek biti sevillista i nositi taj klub u srcu – rekao je Rakitić o finalu Kraljeva kupa

Barcelona u nedjelju igra finale Kupa kralja (21.30) protiv Seville. Susret je najavio Ivan Rakitić koji je u katalonski klub stigao iz Seville.

– Ako zabijem gol, pognut ću glavu, u znak respekta prema klubu i gradu Sevilli, jer ja ću uvijek biti sevillista i nositi taj klub u srcu. No, dakako da ću htjeti pobjedu i dati sve od sebe da trofej ode u Barcelonu – rekao je Rakitić, prenosi Goal.

Priznao je da je čestitao bivšim suigračima na trijumfu u Europskoj ligi.

– Razgovarao sam s Reyesom i još nekima, ali to ne znači da ću im popuštati u nedjelju – rekao je Rakitić i dodao:

– Finale kupa posebna je utakmica, a pogotovo meni, jer mi je srce dijelom na drugoj strani. Ali, ponavljam, dat ću maksimum za svoj današnji klub, svaki igrač kad dođe do finala, želi i pobijediti.

Kao Hrvat rođen u Švicarskoj, nije se htio uplitati u priče o zabrani katalonskih zastava u Madridu.

– Ja sam igrač i fokusiran sam na osvajanje trofeja, klub neka napravi što mora. Najvažnija je titula prvaka. Liga prvaka ostaje nam cilj za iduću sezonu, no i ova nam je bila spektakularna, iako smo izgubili ritam u nekim susretima.

Na kraju, osvrnuo se i na finale Lige prvaka u kojem se sastaju Real i Atletico.

– Ne znam hoću li gledati finale jer imam slobodan dan. Kao prijatelj, želim Luki Modriću sve najbolje, želio bih da u svakoj utakmici zabije pet golova, ali ne pobijedi!

Komentara 12

Avatar mariozgb
mariozgb
18:06 20.05.2016.

HALA MADRID

Avatar acivij
acivij
21:15 20.05.2016.

"Neka Modrić u finalu ..." ........................................................................................................................................... Jbga, nije lako kada na silu moraš govoriti kontra, ali posao je posao. ........................................................................................................................................... Kao igrač Barce ne smiješ poželjeti uspjeh Realu,pa i da ti rođeni brat igra u njemu. ............................................................................................................................................ Sretno jednome i drugome, neka svaki uzme po kantu i neozljeđen dođe u reprezentaciju

Avatar CHOW
CHOW
16:47 20.05.2016.

Sevilla to je poseban grad i posebni ljudi. Skroz ga razumijem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije