Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcelona

Ivan Rakitić mu je najdraži kupac: Nogometaši vole skupe automobile

Ivan Rakitić
Foto: Ivan Rakitić/Instagram
05.03.2019.
u 18:12

Ove godine nogometašima je prodao Ferrari 488, Ferrari F12 i Audi RS6, a posljednjeg Ferrarija prodao je za 350.000 eura

Ivan Rakitić u svojoj garaži ima nekoliko automobila, a među metalnim ljubimcima nalazi se i Rolls Royce Phantom. Hrvatski reprezentativac je automobil vrijedan više od 300.000 eura kupio u salonu DriverCarsbcn smještenom u Barceloni.

Prvi čovjek tvrtke Alex Ortiz ističe kako mu dolazi mnogo nogometaša koji žele kupiti nešto lijepo, a Raketa mu je među najdražim kupcima.

>> Pogledajte tko su najplaćeniji nogometaši na svijetu

- Ivan Rakitić mi je prijatelj i jako dobar klijent. U naš dućan dolazi još nekoliko Barceloninih igrača. Rakitić je prvi put došao prije tri godine i kada s jednim igračem napravimo dobar posao on nas može preporučiti drugima - rekao je Alex Ortiz.

Nogometaši su bili vrlo aktivni početkom godine, tako je već u prva dva mjeseca prodao Ferrari 488, Ferrari F12 i Audi RS6. Posljednjeg Ferrarija prodao je za 350.000 eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About last night..✨ #nochedepapis 🕺💃 @raquel_mauri 💑 #lafamiliaunidajamasseravencida @drivercarsbcn

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Zadnji automobil koji je prodao Rakitiću bio je Rolls Royce Phantom. Lani u kolovozu Ivan i supruga Raquel pozirali su ispred svog metalnog ljubimca.

Rakitićev Rolls Royce je jeftinija verzija najskupljeg primjerka kojeg je tvrtka DriverCarsbcn prodala.

- Jedan Rolls Roycea otišao je u Norvešku, a novi vlasnik ga je platio 600.000 eura - kaže Alex Ortiz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siempre un placer pasar a ver a mis amigos de @drivercarsbcn 👏🏎🙏 #alex #amigos

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Rakitić je nedavno ponovno posjetio salon sa skupocjenim automobilima te je zajedno s Alexom Ortizom pozirao ispred McLarena 570GT.

- Mnogo automobila prodamo nogometašima. Ranije sam igrao u španjolskoj drugoj ligi i stekao sam mnogo prijatelja. Većina narudžbi je po želji, a svoje nove ljubimce žele učiniti još jačima - istaknuo je Alex Ortiz.

Komentara 19

TA
Tag
18:37 05.03.2019.

Cuj ovo dobar prijatelj, kad istrese 300 000€.....Kak ne bi bio ..hahahahah

IG
Igggy
19:05 05.03.2019.

Maloumnici. Jadno takvo društvo gdje se takvi prikazuju kao uzor.

Avatar ivo587
ivo587
18:30 05.03.2019.

koja je poanta ovog članka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije