Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahvalio se na podršci

Ivan Rakitić ostao u Barceloni zbog zdravstvenih problema kćeri Adare: Obitelj je na prvom mjestu

Ivan Rakitić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/7
01.09.2016.
u 11:36

– Najnoviji pregledi prošli su u redu i, ako liječnici danas to potvrde, pridružit ću se Hrvatskoj na vrijeme. U protivnom ne bih bio koncentriran i usredotočen na nogomet, a takav ne bih bio od koristi reprezentaciji – rekao je Ivan Rakitić

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić je u dogovoru s izbornikom Antom Čačićem propustio prvih nekoliko dana okupljanja vatrenih za utakmicu s Turskom. Rakitić je pojasnio razloge izbivanja...
Ivan je, naime, ostao u Barceloni zbog zdravstvenih problema mlađe kćeri Adare.

– Obitelj mi je uvijek na prvom mjestu i zato sam zamolio izbornika i suigrače za razumijevanje. Najnoviji pregledi prošli su u redu i, ako liječnici danas to potvrde, pridružit ću se Hrvatskoj na vrijeme. U protivnom ne bih bio koncentriran i usredotočen na nogomet, a takav ne bih bio od koristi reprezentaciji. Hvala izborniku, suigračima i svima drugima na podršci i razumijevanju, vjerujem da se uskoro vidimo i krećemo zajedno na Tursku – poručio je dokapetan hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Rakitić, piše HNS.

>>Čačić: Imamo možda i najtežu skupinu, ali možemo do prvog mjesta

Komentara 18

Avatar Titanov sin
Titanov sin
11:43 01.09.2016.

Eh moji novinarcici nista od skandala ili nekakve pobune, sad ste razocarani, ehhh bas ste pravi lesinari bez etike i morala o dostojanstvu da ne pisem.

DU
duxnacije
12:03 01.09.2016.

Rakiticu vi ste nogometni gospodin i netrebate se bojati za navijace te i dalje cuvajte svoju obitelj!!!

CR
crodijaspora
12:00 01.09.2016.

Ivane tako je zdravlje djeteta je najbitnije daj boze da sve bude u rede i da nam zaigraš protiv Turske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije