Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA VIJEST

Ivan Perišić trenirao s Hajdukom, bijeli objavili video

Velika Gorica: Ivan Perišić na zagrijavanju uoči utakmice Gorica - Hajduk
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/4
25.03.2024.
u 22:34

O njemu sigurno stalno razmišlja i Zlatko Dalić kojemu bi Ivan bio posebno važan adut ovo ljeto na Euru.

Šest mjeseci prošlo je od teške ozljede Ivana Perišića. O njegovu povratku i dalje sanja Hajdukov navijački puk. Jasno je da bi oporavljeni Perišić u završnici prvenstva sigurno bio igrač koji bi bitno promijenio omjere u borbi za naslov prvaka u Hrvatskoj. O njemu sigurno stalno razmišlja i Zlatko Dalić kojemu bi Ivan bio posebno važan adut ovo ljeto na Euru. 

A Hajduk je sada objavio video na kojem se vidi da je Perišić danas trenirao s momčadi. Bijeli se spremaju za subotnji derbi s Dinamom, a Perišić na snimkama sudjeluje u igri na male golove. Video možee pogledati OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

To ne znači da će Perišić igrati u subotu u derbiju, no korak je bliže povratku. Hajduku je susret s Dinamom iznimno bitan, mora pobijediti kako bi zadržao priključak s vodećom Rijekom.

 
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
06:50 26.03.2024.

Ivan je velika hajdučka nada i ohrabrenje u borbi za drugo mjesto u HNL-u.

Avatar Provokator1
Provokator1
09:09 26.03.2024.

Sa spremnim Perišićem mislim da im ni Lokomotiva ne može uzeti 3. mjesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije