Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALE TENISAČA

Ivan Ljubičić: Modrić je posljednji put izgubio loptu kad je imao tri godine

Luka Modrić vs Atletico Madrid
nph/NordPhoto/PIXSELL
09.04.2014.
u 12:24

"Modrić je posljednji put izgubio loptu 1988. kad je imao tri godine", napisao je na Twitter profilu nekadašnji treći tenisač svijeta koji je inače veliki navijač Rijeke i Milana.

Bivši tenisač Ivan Ljubičić oduševljen je igrama Luke Modrića koji diktira igru Real Madrida.

"Modrić je posljednji put izgubio loptu 1988. kad je imao tri godine", napisao je na Twitter profilu nekadašnji treći tenisač svijeta koji je inače veliki navijač Rijeke i Milana.

Real Madrid sinoć protiv Borussije nije briljirao. Provukao se u polufinale Lige prvaka, no Modrić je bio među boljima.

>> Modrić: Ušli smo previše opušteno, nismo ništa naučili

Komentara 3

RZ
RZ
12:46 09.04.2014.

Mislim Ljubicicu da nisi gledao Luku u reprezentaciji kako igra. Obozavam Luku Modrica i njegovu igru ali kad igra za repku nije za prepoznati.

Avatar billybull
billybull
13:43 09.04.2014.

da? a na hrvatska nizozemska?

UN
unbekant
12:56 09.04.2014.

hehehehehheeheh,strasni komentari,za ovg sto samo frizure popravlja na stadionu,a pojma nema o nogometu,zato Real i gubi…….

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije