Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORICA - HAJDUK

Ivan Leko: Ovo je test karaktera i motivacije, čeka nas teška utakmica

Split: Trener Hajduka, Ivan Leko, na konferenciji za medije uoči utakmice protiv Šibenika
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/5
26.04.2023.
u 09:05

- Pun sam vjere da će momci koji budu igrali protiv Gorice biti ozbiljni, fokusirani i spremni za odigrati dobru utakmicu. Ideja je ponoviti utakmicu protiv Varaždina, pa mrvicu bolje.

Hajduk ovih dana ima razloga za slavlje, juniori su im u Split donijeli srebro s Lige prvaka mladih, a klub se pohvalio i da se očekuje pun stadion za derbi. Naime, Hajduk u 32. kolu SuperSport HNL-a na Poljudu ove nedjelje dočekuje Dinamo, a sjeverna tribina već je rasprodana.

No prije ogleda protiv momčadi iz Maksimira danas ih čeka (19.10 sati) gostovanje kod Gorice. U aktualnoj sezoni Hajduk je odigrao tri utakmice s Goricom te upisao maksimalnih devet bodova.

Momčad Ivana Leke trenutačno je druga na prvenstvenoj tablici, a Gorica se odmaknula sa začelja te zauzima deveto mjesto. Otkako ih je preuzeo Željko Sopić, momčad se digla i Splićanima neće biti lako. Od 19. veljače Gorica je izgubila samo jednu utakmicu i to protiv Varaždina.

- Bit će nezgodna utakmica. Poslije poraza u Splitu u zadnjih osam utakmica su najbolji. Uzeli su najviše bodova od svih. U jakoj dobroj su formi, sa samopouzdanjem. S psihološke strane, tri utakmice u tjedan dana - ovo je test karaktera, motivacije, koliko možemo biti fokusirani i ozbiljni - rekao je trener Hajduka Ivan Leko pa dodao:

- Ne volim kalkulacije, idemo punim gasom da bi ostvarili rezultat. U velikom klubu kao što je to Hajduk svi te cijene po zadnjoj utakmici. Mi to znamo, pričamo, komuniciramo. Pun sam vjere da će momci koji budu igrali protiv Gorice biti ozbiljni, fokusirani i spremni za odigrati dobru utakmicu. Ideja je ponoviti utakmicu protiv Varaždina, pa mrvicu bolje.

Utakmicu u Velikoj Gorici sudit će Patrik Kolarić iz Čakovca, pomagat će mu Marjan Tomas iz Vladislavaca i Ivan Janjić iz Iloka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije