Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER HAJDUKA

Ivan Leko: Nismo željeli ovaj rezultat, u Splitu je bolje biti deseti nego drugi

Hajduk i Dinamo sastali se u 32. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/7
30.04.2023.
u 20:21

- Kod nas ovdje je bolje biti deseti nego drugi, ali je činjenica da Hajduk nije puno puta bio drugi. A trofej je trofej. Ako ga možeš osvojiti trebaš to napraviti. Siguran sam da ćemo u finalu Kupa dati sve od sebe za završiti sezonu na najbolji način.

Trener Hajduka Ivan Leko prokomentirao je današnji remi s Dinamom (0:0) na Poljudu koji su plavi teoretski osigurali 24. naslov prvaka Hrvatske.

- Nismo željeli ovaj rezultat. Pripremali smo se odigrati dobru utakmicu i pobijediti. Bili smo korektni, obrana je bila najbolja u posljednjih par utakmica. U napadu smo kreirali malo, ali su to bile dobre šanse i šteta što nismo zabili. Čestitam svojim igračima i ovim ljudima koji su došli na utakmicu iako smo bili na minus 12 - rekao je Leko i dodao:

- Navijači su nešto nemoguće, trebaš biti sretan što se ovdje rodiš. Često o tome ne govorim da ne bi ispalo da kupim neke bodove, ali to treba osjetiti. Čestitam Dinamu, zasluženo su prvaci. Mi sada moramo odraditi sezonu do kraja, a onda vidjeti kako dalje.

Mlakar je zabio, ali je VAR poništio gol.

- Bolje ne zabiti gol nego ga zabiti pa da ti ga ponište jer te to spusti - rekao je Leko i dodao:

- Idemo se uhvatiti onoga što imamo i pokušati napraviti najbolje što možemo. Posljednjih sedam, osam tjedana imamo nedaće, ali imamo lijepe treninge, odnos u klubu je dobar i svi žele dati maksimum. Na bazi toga te može sreća pogledati i nadam se da će se to dogoditi.

Hajduk će biti drugi, a još mu slijedi finale Kupa protiv Šibenika.

- Kod nas ovdje je bolje biti deseti nego drugi, ali je činjenica da Hajduk nije puno puta bio drugi. A trofej je trofej. Ako ga možeš osvojiti trebaš to napraviti. Siguran sam da ćemo u finalu dati sve od sebe za završiti sezonu na najbolji način.

Ključne riječi

Komentara 6

ST
starsandstripes
21:10 30.04.2023.

Hajduk nije mogao a Dinamo nije htio

TR
Tripoli
20:46 30.04.2023.

Po igri realno deseti i jeste....aj mozda cak i osmi ako se nategne;)

Avatar southman
southman
22:14 30.04.2023.

Mlacenje prazne slame

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije