Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK HAJDUKA

Ivan Kos je populist bez stava koji se boji osuditi huligane i jeftino dodvorava Torcidi

Ivan Kos
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
18.10.2016.
u 22:12

Ivan Kos pokazao je prekjučer i da je populist bez stava jer, da stava ima, onda bi nakon utakmice osudio Torcidu koja je vikala “Mariću Srbine, čakija ti ne gine”. Osudio bi i paljenje i bacanje baklji za vrijeme utakmice.

U trenucima nakon što su huligani pokušali ubiti, odnosno barem teško ozlijediti suca Brunu Marića jedino je normalno da se takvi pokušaji oštro i bezrezervno osude sa svih strana. Jer u pitanju je prije svega ljudski život, a ne to je li Bruno Marić čovjek sklon Dinamu i Zdravku Mamiću.

No u Hajduku očito ne misle tako, a pokazali su to skandaloznim majicama koje su njihovi prvotimci nosili uoči nedjeljnog splitskog derbija.

Dok su suci na svim prvoligaškim stadionima podržali svog kolegu noseći majice s natpisom “Crveni karton nasilju – svi za jednoga, jedan za sve”, Hajdukovi igrači na teren su izašli s porukom “Stop nasilju nad hrvatskim nogometom”!? Poruka je to usmjerena protiv čelnika hrvatskog nogometa, na koju u Hajduku imaju pravo, no potpuno su promašili tajming. Jer takvim majicama samo nekoliko dana nakon brutalnog napada na Marića čelnici Hajduka praktički su odobrili taj napad. Poručili su da u borbi protiv Mamićeva monopola u hrvatskom nogometu ne treba birati sredstva.

U nekim normalnijim sredinama bilo bi logično da predsjednik Hajduka Ivan Kos oštro osudi napadače na Marića, no on je to osudio tako što se toj istoj Torcidi pridružio na tribini na nedjeljnoj utakmici protiv Splita.

On će, naravno, reći da je time želio pokazati da je Hajduk narodni klub u kojem su navijači i predsjednik potpuno ravnopravni, no veća je istina da se time jeftino pokušao dodvoriti Torcidi.

Ivan Kos pokazao je prekjučer i da je populist bez stava jer, da stava ima, onda bi nakon utakmice osudio Torcidu koja je vikala “Mariću Srbine, čakija ti ne gine”. Osudio bi i paljenje i bacanje baklji za vrijeme utakmice.

No Kos to nije “ni vidio ni čuo” iako su baklje palili doslovno nekoliko metara od njega.

Kos je na čelu kluba koji prkosi nepravdi u hrvatskom nogometu, no on bi kao vodeći čovjek bijelih trebao biti primjer svim ostalima. Ali on za to očito nema snage ni petlje jer najlakše je ipak samo kimati Torcidi...

Komentara 12

AH
Ahilej
22:18 18.10.2016.

Hvala ti Bože Ledinski, jednom nešto i od tebe pametno.

Avatar cluesblues
cluesblues
00:29 19.10.2016.

ma kojoj to nepravdi prkosi hajduk? jel toj da nije u stanju osvojit nista vec 12 godina, ili da nije u stanju proc prvih par predkola u europi, ili da ne znaju unovcit ono malo igraca koji su nesto vrijedili, ili to kaj je u dugovima do grla - prestanite vise prikazivat te likove kao nekakve borce za pravdu, to je jedna gomila isfrustriranih ljudi, ocajnih jer im klub vec godinama vode nesposobnjakovici koji iz njega izvlace lovu i guraju ga sve dublje u dugove, pa su pronasli krivca u hns-u i dinamu, a vrlo uskoro ce im i rijeka bit veliki krivac, jer je rijeka sve ono kaj hajduk nije - sampionski klub, i samo je pitanje vremena kad ce osvojit prvenstvo…ovakvo stalno ponavljanje da se ti huligani bore za nekakvu pravdu im samo daje alibi da crtaju svastike, organiziraju sacekuse i premlacuju svakog ko im nije po volji - evo burilo od straha za vlastiti zivot dosudio nepostojeci penal - pa kaj ce tak funkcionirat nas nogomet? hajduku nece niko smjet dal gol jer bi ga kazneni odred udruge nas hajduk mogal sacekat negdje i polomit mu noge, a suci ce sudit bilo sta za hajduk sam da im ne pobiju obitelj - i to sve nekaznjeno, jer do sad nisu nikog procesuirali niti za jedno nedjelo…onda ili nek poklone nekakvu kantu tim jadnicima pa nek mjesec dana slave na rivi, ili nek hajduk izbace iz lige pa nek si osnuje svoju ligu u kojoj ce moci nekaj osvojit, jer sve drugo nema smisla...

Avatar toxic alien
toxic alien
00:22 19.10.2016.

“Stop nasilju nad hrvatskim nogometom”!? Nisu mogli odabrati licemjerniju poruku, jer vrlo dobro se zna tko terorizira hrvatski nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije