Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN KELAVA:

U sobu sam donosio krevet da bih mogao biti cijeli dan s Kovačićem i Vidom

Ivan Kelava
Reuters/PIXSELL
29.02.2016.
u 12:31

'Svaki je dan bio za film, to vam ne mogu opisati!'

U ekskluzivnom intervjuu za Goal.com, Ivan Kelava govorio je o reprezentaciji i Dinamu.

- Hrvatska na Euru može puno, imamo odličnu momčad predvođenu Modrićem, Rakitićem i Kovačićem, a i odličnog golmana koji brani u Monacu, te vrlo dobru momčad. Da, možemo daleko.

Ali, u skupini je Španjolska...

- To će biti teška utakmica, Španjolska je osvojila sve, ali uvijek dođe trenutak pada. Strah? Ne znam, i Španjolska može daleko i volio bih finale Španjolska - Hrvatska.

Obojica vaših prijatelja iz nekadašnjeg nerazdvojnog trojca Kelava - Vida - Kovačić iz dana u Dinamu su u reprezentaciji... Čujete li se i dalje s njima?

- Uh, bilo nam je sjajno, to je bio odličan trojac! S Kovačićem sam bio cimer, ali uvijek bismo donijeli još jedan krevet kako bismo cijele dane bili zajedno. Svaki je dan bio za film, to vam ne mogu opisati!

- Naravno da smo u kontaktu, kao braća smo. A svima nam je nogomet život. Postoje ljudi koji vam se dopadnu i koji vam se ne dopadnu, a moj je odnos s njima j***no dobar.

>> Čitajte na Goal.com što je još rekao Ivan Kelava

>> Kelava: Kovačiću sam samo rekao 'Šuti, sine, sa mnom si'...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije