Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvukli smo se...

Ivan Ćupić: Brazilci lete po terenu, pobijedio je sretniji, ne i bolji suparnik

Ivan Čupić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
26.01.2015.
u 10:15

Oni igraju neki drugačiji rukomet, čudan, ali uspješan, kaže hrvatsko krilo

Ivan Čupić nije odigrao briljantnu utakmicu. Bilo je to daleko od njegove razine na utakmicama u skupini. No, trudio se, imao je silnu volju.

– Uh, uh, bila je frka do posljednje sekunde. Nismo mi igrali toliko loše, koliko su oni igrali dobro. Natjerali su nas na mnogo pogrešaka. Oni igraju neki drugačiji rukomet, čudan, ali uspješan. Izvukli smo se. Bilo je nervoze tijekom cijele utakmice, jer smo znali da ćemo ispasti izgubimo li, da će sve što smo do sada napravili pasti u vodu. Igrali smo koliko nam je Brazil dozvolio. Pobijedio je sretniji, a ne i bolji suparnik. Oni lete po terenu, krila su im brža čak i od mene i Zlaje – istaknuo je Čupić. 

>>Pogledajte gdje Igor Vori zavlači ruku brazilskom rukometašu

>>Brazilci nezadovoljni suđenjem: 'Hrvatska je u čitavoj utakmici imala samo jedno isključenje'

Komentara 7

SA
SI aka SI
11:42 26.01.2015.

čemu sada srati, kada smo u 1/4 finalu (istom onom u kojem smo bili u Njemačkoj na SP kada smo igrali apsolutno i bez premca najbolji rukomet, pa ispali). Goluža je očito dugoročni projekt HRS-a koji smatra da je on najbolji izbor, a odabrao je igrače koje ima na raspolaganju (izuzev Sulića, ali to je već druga priča). Ona generacija sa Balićem, Lackovićem, Metličićem, Džombom, Šolom, Kalebom i Sulićem je neponovljiva i tako treba prihvatiti stvari. Balić se rađa jednom u 15-20 godina i sretni smo što se baš kod nas rodio. Sada, zašto Vori nema nasljednika (a imali smo u kontinuitetu vrhunske pivote), zašto nikako da iznjedrimo pravog golmana u rangu Peribonia ili Šole, to su već pitanja za nekog drugog, teško za Golužu.

MA
majeltomoguce
11:13 26.01.2015.

Pa recite već jednom glavni uzrok - nemamo zamjene na vanjskim pozicijama!!! Nije Goluža kriv što nije zvao Buntića, kriv je Drvoršak koji je upropastio Stapančića, Mandalinića, Šebertića i krila u Zagrebu!!! Recite istinu, kako vam nije žao gledati Kopljara koji ne može više hodati a mora igrati, jer Stepančić ne zna osim na 6-0 obranu (sam njegov pomoćni trener Saračević priznao to u prijenosu)!

BA
balic
11:03 26.01.2015.

Kad si vec vodio evidenciju onda ispravi gresku 20 izgubljenih lopti ,4 promasena sedmerca,5 suteva preko gola ,vratari OK !.. Ako mozes bolje javi se Goluzi samo male sanse su ti da i na klupi sjedis a ne da igras.. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije