Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNO

Iva Majoli smijenjena, više nije izbornica Hrvatske. Savez joj je okrenuo leđa nakon 12 godina

Iva Majoli u šetnji Stradunom
Grgo Jelavic/PIXSELL
07.03.2024.
u 13:45

Iako više neće biti izbornica hrvatskih tenisačica, i dalje ima važeći ugovor s Hrvatskim teniskim savezom. Pitanje je kakvo će joj radno mjesto sada namijeniti

Iva Majoli više neće biti izbornica hrvatske ženske teniske reprezentacije. Kako doznaju Sportske novosti, Majoli je smijenjena. Nekadašnja pobjednica Roland Garrosa izgubila je povjerenje Hrvatskog teniskog saveza.

Inače, umjesto Majoli, hrvatsku će žensku reprezentaciju u daljnjim nastupima kroz Billie Jean King kup voditi Marin Bradarić. On je brat srebrnog vatrenog iz Rusije 2018., Filipa Bradarića te nekadašnji trener Mirjane Lučić-Baroni.

Majoli je od 2012. bila izbornica BJK kupa, to jest nekadašnje Fed Cup reprezentacije. Pod njenim vodstvom, Hrvatska nije napredovala iz Euroafričke zone u Svjetsku skupinu, a prošle je godine ispala i u Euroafričku zonu 2, što bi bio četvrti rang svjetskog tenisa.

Sportske novosti dodaju da Majoli, iako više neće biti izbornica hrvatskih tenisačica, i dalje ima važeći ugovor s Hrvatskim teniskim savezom. Pitanje je kakvo li će joj radno mjesto sada namijeniti.

Komentara 8

Avatar comandante
comandante
14:10 07.03.2024.

zakasnili su 12 godina!!

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:13 07.03.2024.

Mogli su i ranije.

MI
mikimouse12
14:16 07.03.2024.

ja sam mislio da su je smjenili vec prije barem 5-6 godina. Ajde da saznam nesto novo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije