Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA SP

Italija bez napadača Immobilea protiv Švicarske

Reuters/Pixsell
09.11.2021.
u 23:44

Veznjak Nicolo Barella i branič Giorgio Chiellini su također ozlijeđeni i FIGC je objavio da nisu trenirali u utorak

Talijanska reprezentacija ostala je u utorak bez još jednog važnog igrača, zbog ozljede je, uoči kvalifikacijskog susreta za SP 2022. protiv Švicarske, otpao napadač Ciro Immobile.

Talijanski nogometni savez (FIGC) je objavio na svojim stranicama da su pretrage pokazale da napadač Lazia ima problema s mišićima te da će ga zamijeniti igrač Sassuola Gianluca Scamacca.

Italija igra protiv Švicarske u Rimu u petak, a onda putuje u Sjevernu Irsku u ponedjeljak gdje će odigrati zadnju utakmicu kvalifikacija. 

Utakmica protiv Švicarske je ključna jer obje reprezentacije imaju 14 bodova iako je na vrhu skupine C Italija zbog bolje gol razlike.

Veznjak Nicolo Barella i branič Giorgio Chiellini su također ozlijeđeni i FIGC je objavio da nisu trenirali u utorak.

Izbornik Azzurra Roberto Mancini ostao je i bez dva igrača Rome Nicola Zaniola i Lorenza Pellegrinija koji su također ozlijeđeni, a u reprezentaciju nije pozvan ni Marco Verratti zbog problema s kukom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije