Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet bez golova

Istra remizirala s Osijekom, već 18 kola ne zna za pobjedu

Istra - Osijek
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/6
15.04.2016.
u 21:57

Osijek se nalazi na osmoj poziciji s 29 bodova, šest više od Istre. Zagreb je uvjerljivo na dnu, skupio je svega 11 bodova.

Strijelci nisu na najbolji mogući način otvorili 31. kolo HNL-a. Nakon što su Split i Inter odigrali bez pogodaka, u Puli su isto ponovili i Istra i Osijek.

Bila je to ne pretjerano zanimljiva utakmica u kojoj je Istra bila nešto bolja, imala je inicijativu, ali bez pravih prilika. Obje momčadi imale su po dva udarca u okvir, a uglavnom su pokušavalo udarcima iz daljine. Na kraju su mreže ostale netaknute, a Istrina frustracija se nastavila.

Naime, pulski klub već 18 kola ne zna za pobjedu, posljednji put su slavili još u listopadu prošle godine, a otada su od moguća 54 boda osvojili svega šest. Nije ni čudo da su navijači tijekom susreta vikali "uprava, odlazi".

Osijek se nalazi na osmoj poziciji s 29 bodova, šest više od Istre. Zagreb je uvjerljivo na dnu, skupio je svega 11 bodova.

Ključne riječi

Komentara 2

RI
rikavac
22:22 15.04.2016.

pa kako to,zar ih nije kupio Glover veliki milioner koji je obecao velike stvari,zar nisu sad finansiski,stabilni.

SM
SmellsLikeŠit
14:25 16.04.2016.

Nema više Pamića...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije