Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL, 21. kolo

Istra pobijedila Hrvatski dragovoljac 2:1 u Sigetu

Hrvatski dragovoljac - Istra
Goran Stanzl/PIXSELL
09.02.2014.
u 17:57

- Nama ovakav travnjak jednostavno ne odgovara. Ne snalazimo se protiv agresivnih momčadi, a Istra to je

U Sigetu stara priča. Domaćin bolji, ali na kraju gosti uvijek odnesu tri boda. Pulska Istra je svladala i treći put ove sezone Hrvatski dragovoljac. U prvom dijelu sezone u Sigetu je bilo 1:0, a sada 2:1 za pulsku momčad. Istra je još bila bolja i na svom stadionu Aldo Drosina (2:1).

- Nije bilo lako igrati po ovoj kišurini i kaljuži i zato treba čestitati igračima jedne i druge momčadi. Mi smo rano postigli pogodak i onda smo lakše kontrolirali utakmicu. Početkom nastavka promašili smo jedanaesterac (op.p. Blagojević) i već tada smo trebali riješiti pitanje pobjednika. Nakon našeg promašaja domaćin je izjednačio, a bodove nam je zaista prekrasnim pogotkom donio Obšivač. Protiv ovakvih momčadi mi moramo riješiti utakmicu puno, puno ranije i zato sam malo nezadovoljan – rekao je Igor Pamić, trener Istre.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Domaćin je dobro počeo utakmicu, imao je inicijativu prvih desetak minuta, a onda je pogriješio do tada najbolji domaći igrač Lesjak i u nastavku akcije gosti su došli u vodstvo.

- Nama ovakav travnjak jednostavno ne odgovara. Ne snalazimo se protiv agresivnih momčadi, a Istra to je. Mi gajimo jedan sasvim drugi stil igre. U drugom poluvremenu smo promijenili način igre, došli smo do izjednačenja, pa i nekih dobrih prilika, ali nismo zabili. Možda sam kod 1:1 mogao zatvoriti utakmicu, ali željeli smo sva tri boda. Nastavili smo napadati i to nas je skupo koštalo jer smo u jednoj kontri primili europogodak. Šteta, ali opet , radije bi da jednu utakmicu pobijedimo nego da tri igramo neodlučeno – rekao je Davor Mladina, trener Hrvatskog dragovoljca.

Danijel Zlatar odigrao je 250. utakmicu za Sigećane, a jubilej je začinio pogotkom koji domaćinu nije donio niti bod.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije