Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANIEL STURRIDGE:

'Ispričavam se navijačima jer nismo osvojili Premiership'

Daniel Sturridge
Reuters (Ilustracija)
12.05.2014.
u 21:43

- Učinit ću sve što je u mojoj moći, baš kao i moji suigrači, i pokušat ćemo naslov uzeti sljedeće sezonu. Vjerujem da to možemo - rekao je Sturridge.

Nogometaši Liverpoola imali su veliku priliku da nakon 24 godine vrate naslov na Anfield, međutim sve su 'prokockali' u posljednja tri kola. Naslov je otišao u Manchester Cityju, a jedan od najboljih igrača 'redsa' u ovoj sezoni, Daniel Sturridge, zbog toga se odlučio ispričati navijačima.

- Znam da nam je cilj bio plasman u Ligu prvaka, ali ne mogu reći da sam sretan. Znam da smo od sedmog mjesta došli do drugog, ali ja nikad nisam bio sretan kad završim drugi bez obzira bila riječ o stolnom tenisu, kriketu... Ne volim gubiti - rekao je Sturridge pa dodao:

- Gladni smo uspjeha. Navijači zaslužuju uspjeh. Davali su nam veliku podršku od prve do posljednje minute svaku utakmicu i zato im se ispričavam što nismo osvojili Premiership. Učinit ću sve što je u mojoj moći, baš kao i moji suigrači, i pokušat ćemo naslov uzeti sljedeće sezonu. Vjerujem da to možemo.

>> Gerrard: Ako ovako nastavimo, vjerujem kako naslov nije daleko
>> City bi ispao kad bi se gledali samo golovi engleskih nogometaša

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije