Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI NOGOMETAŠI U UKRAJINI

'Izvukli su nas Stier i Grlić Radman, bježali smo dva dana bez spavanja, nisu nas htjeli pustiti pješke'

05.03.2022.
u 08:05

Već se danima tisuće ljudi pokušava spasiti iz grotla rata u Ukrajini pa tako i hrvatski nogometaši. Pojavila se i vijest kako su Ivan Pešić i David Puclin sa suigračem im Amilcarom Djau Codjovijem iz ukrajinskog kluba Vorskla Poltava tu zemlju uspjeli napustiti uz pomoć hrvatskog premijera Andreja Plenkovića. Navodno je jednim pozivom on otvorio rutu prema Mađarskoj. Nazvali smo stoga Puclina i Pešića da sve pojasne, a Ivan nam kaže da su za njihov povratak kući zapravno bili zaslužni neki drugi ljudi.

Komentara 4

BI
bijanca
14:02 05.03.2022.

Naš premijer Plenković,otvara sva europska vrata jednim pozivom a nogometaši govore istinu.

KO
kompakt
10:33 05.03.2022.

PR rejting adz članak.jutel i hina uradak,

Avatar Marko
Marko
08:32 05.03.2022.

Pa šta se nisi loptao po Hrvatskoj?Onda zoveš HAK i sve u redu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?