Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mi plešemo...

Ispali pa što?! Zaplesali na ulici

'Manchester United\'s Tom Cleverley (R) kicks Wayne Rooney in the face during a training session at the Carrington complex in Manchester, northern England, March 4, 2013. Manchester United will play R
'DARREN STAPLES'
11.04.2014.
u 15:58

Mi plešemo, cijeli dan i noć... Mogla bi to biti nova himna igrača Manchester Uniteda.

Engleski napadač Danny Welbeck (23) i njegov suigrač Tom Cleverley (24) nonšalantno su zaplesali ulicama Manchestera odmah nakon što je njihov klub ispao iz Lige prvaka protiv Bayerna. 
 
Otočki mediji objavili su fotografije iz noćnog provoda dvojice nogometaša, koji su izgleda tulumarili u centru grada do sitnih jutarnjih sati.
 
Možda i to ne bi bilo ništa neobično da dečki par sati prije nisu izgubili od Bayern Münchena (4-2).
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije