Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP BEOGRAD

Isner prvi finalist Beograda

Isner
Reuters
08.05.2010.
u 16:12

Američki tenisač John Isner prvi je finalist ATP turnira u Beogradu. U prvom polufinalu američki je dvometraš pobijedio Švicarca Stanislasa Wawrinku 7:5, 7:5.

Plasirao se Isner u prvi finale na zemljanim terenima u karijeri. Isto tako, ovo je treći finale na ATP turnirima u 2010. godini za 21. igrača na ATP ljestvici. Bio je pobjednik u Aucklandu, dok je u Memphisu poražen od Sama Querreyja. Taj sunarodnjak bi mu mogao biti suparnik i u finalu Beograda. U nastavku programa će drugi polufinale igrati spomenuti Querrey i 18-godišnji srpski tenisač Filip Krajinović.

Na izvedbi Wawrinke možda je utjecao i četvrtfinalni meč u petak. Tada je, naime, na terenu proveo skoro tri i pol sata i pobijedio domaćeg predstavnika Viktora Troickoga 7:5, 6:7, 7:6.

Unatoč što subotnji meč nije bio toliko dug (sat i pol) igra protiv Isnera i njegovih gromovitih servisa slomila je Švicarca koji je dva puta pokleknuo u završnicama setova. Wawrinka nije iskoristio niti jednu od dvije break-prilike u meču, dok je s druge strane Isner iskoristio po jednu u svakoj dionici.

Mogao je čak i prije završiti meč, no propala mu je meč-lopta kod 5:4 u drugom setu. No, iskoristio je zato prvu pri vodstvu 6:5. 

ATP Beograd, polufinale:

Isner (2) - Wawrinka (4) 7:5, 7:5

Querrey (3) - Krajinović (kasnije)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije