Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI CILJ

Iskrena ispovijest hrvatskog wunderkinda: 'Sanjam povratak među Vatrene, sve ću učiniti za to'

Velika Gorica: Hrvatska U-21 uvjerljiva protiv San Marina u kvalifikacijama za EP 2019
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
09.02.2024.
u 18:05

Oduševljavao je navijače svojim potezima koji se i danas pamte, a sad želi svima dokazati da opet može biti onaj pravi

Nakon lutanja po posudbama na koje su ga od 2018. na ovamo slali treneri Rome, Ante Ćorić konačno se vratio u hrvatski nogomet. Evo ga u Rudešu, najizglednijem kandidatu za ispadanje iz HNL-a, ali s jednim ciljem. Ćorić se želi vratiti na stare staze slave, s kojih je skrenuo nakon fenomenalnih partija u Dinamu.

Nije Ćorić igrao od ljeta, otkada je bez kluba. Zadnji natjecateljski susret odigrao je još u svibnju, kada je nastupao za švicarski Zürich. Otada, pamte se samo njegovi nastupi na kultnoj zagrebačkoj Kutiji šibica.

Za Rudeš je igrao u dvije utakmice, protiv Osijeka i Slaven Belupa, a niti u jednoj nije briljirao. No, kako je rekao u televizijskom gostovanju u emisiji Sport nedjeljom, želi se vratiti i pokazati da još ima što za reći u hrvatskim nogometnim okvirima, pa i šire.

"Svaki dan sanjam. Uvijek sanjam. Zato sam se i vratio, spustio sam se u glavi, što je najbitnije... rekao sam sam sebi da ću ići pet stepenica prema dolje, ako je to potrebno, da se vratim na razinu", rekao je Ćorić u odgovoru na novinarsko pitanje sanja li povratak među Vatrene za koje je upisao četiri nastupa te s njima išao na Euro 2016. godine u Francusku.

Velika Gorica: Hrvatska U-21 uvjerljiva protiv San Marina u kvalifikacijama za EP 2019
1/8

Izbornik Dalić o njemu je uvijek govorio biranim riječima.

"Iskreno, meni je drago to čuti, ne znam, ali drago mi je čuti da hrvatski izbornik ima dobro mišljenje. Sve ću dati od sebe da prvo budem u stabilnom klubu, a poslije godina, kada sve odradim kako treba, daj bože da ne bude i ozljeda, nadam se da bi se mogao vratiti u reprezentaciju."

Inače, Ćorić je od 2014. do 2018. godine za Dinamo odigrao 143 utakmice u kojima je zabio 23 puta i još toliko asistirao. S 21 godinom otišao je u Romu za šest milijuna eura. Bio je na posudbama u španjolskoj (Almeria), Nizozemskoj (Venlo), ljubljanskoj Olimpiji i spomenutom švicarskom Zürichu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar CUBE
CUBE
23:13 09.02.2024.

On i Halil osnivaju stranku večitih talenata - vunderkinda 🤓

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije