Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni doček

Irski navijači vrijeđali Engleze: "John Terry je rasist"

'Soccer - FIFA World Cup 2010 - Qualifying Round - Group Eight - Italy v Republic of Ireland - San Nicola Republic of Ireland fans hold a flag bearing the face of their Italian manager Geovanni Trapat
'Nick Potts/PA Photos/Pixsell'
07.06.2012.
u 20:18

Ispred hotela u kojem su odsjeli igrači Roya Hodgsona, irski su navijači klicali Maradoni, a engleski Thierryju Henryju

Englesku nogometnu reprezentaciju nakon dolaska u Krakov dočekala je ispred hotela skupina irskih navijača. Iskoristili su priliku i izvrijeđali svoje mrske neprijatelje. Pjesmom su Englezima poručili \"Nikad nećete pobijediti Irsku\", \"John Terry je rasist\" s jasnom aluzijom na Antona Ferdinanda kojeg je engleski stoper vrijeđao na rasnoj osnovi. Irci su također skandirali Maradonino ime podsjećajući Engleze na pogodak koji im je Argentinac postigao rukom na SP-u 1986. godine.

Skupina engleskih fanova uzvratila je povicima \"Thierry Henry\". Francuz je pogotkom rukom uskratio Ircima nastup na SP-u.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije