Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na pet godina
Povratak na članak

Ipak ne ide u Chelsea: Šemper potpisao ugovor s Dinamom

Nikada nije lako odbiti tako bogatu ponudu za mladog igrača, ali mi smo uvjereni da je pred Adrianom fantastična budućnost, kaže trener i sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

Komentari 12

DU
Deleted user
15:20 16.01.2016.

Dinamo dobio ponudu od 4 mil.eura za golmana kadeta Šempera,a Hajduk za reprezentativno Kalinića 1,5 eura !To se zove ugled i trademark !!!

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
18:00 16.01.2016.

Iz dinama igrači jedino mogu u neki klub iz lige petice jer sve druge opcije su slabije zbog grijanja klupe a strpljenje i igranje u dinamu kvalifikacije i sam završnica u najprestižnijem natjecanju nadohvat ruke.Sad čeka pravu hrvatinu da mi opali minus ili me demantira. Formula 1 kako reče Zahovič za sve klubove s ovih prostora.

VL
MA
..Marsijanac
15:22 16.01.2016.

Kalaici i njegovom ocu smetaju nake POTANKOSTI. kaze stari ; ne radi se o novcu. Dobro a kako to da te potankosti ne smetaju ostalim mladicima koji su potpisali . Otac ne zeli da mu o sudbini sina odlucuju oni u Dinamu.Kao on je pametniji. Barem do sada je Maminjo osigurao odlicne angazmane za Dinamove igrace. Usporedimo samo Hajduk. Sto se tice Sempera,zelim mu sve najbolje i nadam se da ce Eduardo negdje otici , kao i jos barem 3 stranca.

VL
AP
apoxiomen007
15:35 16.01.2016.

Odmah na posudbu, pa u prvu momcad umjesto Eduarda.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
16:48 16.01.2016.

Dobro je Adrian odlučil jer pod patronatom gazde, duše i srca hrvatske svetinje gospodina Zdravka ima sjajnu perspektivu da bude uz Boga i domoljublje prodan kao svoj od svojih za dobar profit.

VL
CA
carpediem
15:39 16.01.2016.

da je Mamic barem pola igraca ostavio u Dinamu danas bi se hvalili Dinamovim Uspjesima u Europi a Dinamo bi te te pare zaradio isto kao sto ih je prodao sve ali ima jedna mana tu, na ja manje bi Mamic onda zaradio zato su sve prodali sta se prodat moze i moglo.

VL
DH
dalibor.hren
14:57 16.01.2016.

Šemper treba dobiti pravu šansu i s njime treba imati strpljenja! Poznavajući Dinamo, mali će nakon prve greške izletjeti u Lokomotivu, onda u drugu ligu....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.