Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavio fotku

Ipak ga ne uči Carla: Evo s kim igrač Chelseaja uči engleski jezik!

Carla Howe
Foto: Twitter
20.02.2015.
u 14:05

Engleski mediji ovih su dana objavili zanimljivu priču prema kojoj ga je jeziku trebala učiti Playboyeva zečica Carla Howe

Juan Cuadrado želio se što prije priviknuti na Chelsea pa je odmah po dolasku iz Fiorentine krenuo u potragu za učiteljem engleskog jezika. 

Engleski mediji ovih su dana objavili zanimljivu priču prema kojoj ga je jeziku trebala učiti Playboyeva zečica Carla Howe. Navodno je takvu odluku donio sam igrač, a ne klub, ali na kraju je ispalo da mu neće ona pomagati. 

Naime, kolumbijski nogometaš na Twitteru je objavio fotografiju na kojoj se nalazi sa svojim učiteljem engleskog jezika. I to svakako nije Carla...

>>Ova Playboyeva zečica učit će Chelseajeva nogometaša engleski jezik

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
14:17 20.02.2015.

Pogriješio je! Carla mi izvrsno izgleda za učenje.

QQ
qqq
15:07 20.02.2015.

Bit će da kod ovog ide na pismeni dio, a kod nje na oralni.

BL
Blender
17:38 20.02.2015.

Pa ove novine su ozbiljan promasaj!! Jucer pisete jedno, danas drugo, nitko vas ne shvaca ozbiljno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije