Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvati vladaju i nebom

Invazija na Rotterdam! Antonio Plazibat digao avion za vatrene prije fajta života: Hrvati ovdje pišu povijest

Rotterdam: Plazibat unajmio avion s porukom podrške za hrvatske nogometne reprezentativce
Marko Lukunic/PIXSELL
15.06.2023.
u 09:35

Jedan od najboljih kickboksača svijeta vanserijske poteze vuče i van ringa. Jučer je tako nad Rotterdamom zbog reprezentacije podigao avion koji je kružio nebom uoči utakmice Hrvatske i Nizozemske, s jasnom porukom, prije vikenda koji će se zasigurno posebno pamtiti u navijačkoj memoriji.

Antonio Plazibat u Rotterdamu čeka fajt života,u subotu će se boriti za naslov privremenog prvaka najjače svjetske organizacije kikboksa (Glory) i za status obveznog izazivača prvaka Rica Verhoevena. I dogodio se odmah taj klik između hrvatskog borca i nogometne reprezentacije jer zajedno će ovdje pisati povijest sporta. Hrvatski nogometaši borit će se u nedjelju za prvo svoje zlato, a noć prije neki od njih mogli bi se naći na tribinama Rotterdam Ahoy Arene - i navijati za Plazibata. 

Rotterdam: Plazibat unajmio avion s porukom podrške za hrvatske nogometne reprezentativce
1/76

Najavili su to već u Hrvatskoj na press konferenciji, kada je Plazibat službeno 'dovukao' cijelu organizaciju Gloryja kao i svog protivnika u Zagreb, što je vanserijski potez, neuobičajeno je da se presice održavaju u drugom gradu,  još manje u drugoj zemlji.

22.05.2023., Zagreb - Konferencija za medijie i najava turnira Glory Collision 5 u Rotterdamu. Antonio Plazibat vs Tariq Cookie Osaro Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

- Presicu u Zagrebu smo organizirali u suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom jer tih dana nogometna reprezentacija Hrvatske igra završnicu Lige nacija. I za mene nije moglo ispasti bolje, bit će klao da se borim u Hrvatskoj. Nadam se da ćemo u mi kao mala zemlja ispisati povijest i našu zemlju učiniti ponosnom. Dakako, nadam se i svojoj pobjedi i tome da ću sljedeći dan imati priliku bodriti nogometaše - kazao je Plazibat.

Jedan od najboljih kickboksača svijeta vanserijske poteze vuče i van ringa. Jučer je tako nad Rotterdamom zbog reprezentacije podigao avion koji je kružio nebom uoči utakmice Hrvatske i Nizozemske, s jasnom porukom, prije vikenda koji će se zasigurno posebno pamtiti u navijačkoj memoriji. U Rotterdamu je jučer bilo više od 20 tisuća Hrvata, a za vikend tek kreće prava invazija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije