Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napeto do kraja

Interu pripao derbi, Martinez zabio Napoliju u sudačkoj nadoknadi

Foto: Reuters/Pixsell
26.12.2018.
u 23:00

Napoli je susret završio s dva igrača manje jer su isključeni Koulibaly u 82. i Insigne u petoj minuti nadoknade.

U derbiju 18. kola talijanskog prvenstva Inter je kao domaćin svladao Napoli 1:0 (0:0) golom Lautara Martineza u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Akciju za pogodak započeo je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović. Poslao je preciznu loptu do Keite Baldea na lijevo krilo, a njegov je ubačaj Lautaro uspio poslati u mrežu.

Brozović je odigrao čitavu utakmicu za Inter, Ivan Perišić je igrao za "crno-plave" do 74. minute, dok je Šime Vrsaljko ostao na klupi pobjedničkog sastava, baš kao i Marko Rog kod poraženog Napolija.

Napoli je susret završio s dva igrača manje jer su isključeni Koulibaly u 82. i Insigne u petoj minuti nadoknade. 

Ovom pobjedom treći Inter se približio drugom Napoliju na pet bodova razlike. Inter ima 36, a Napoli 41 bod. Vodeći je Juventus, koji je ranije u srijedu igrao 2:2 na gostovanju kod Atalante u Bergamu. Ima 50 bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije