Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko će na celtic?

Interove muke s popisom igrača: Brozović neće igrati u Europskoj ligi!

Brozović
Foto: Printscreen Youtube
04.02.2015.
u 14:04

Čelnici kluba napravili su previd jer su za EL mogli prijaviti samo jedno od pojačanja. Mancini se odlučio za Shaqirija...

Inter je prošli mjesec zaključio s tri zvučna pojačanja: Xherdan Shaqiri doveden je iz Bayerna, Lukas Podolski iz Arsenala, a Marcelo Brozović iz Dinama. No, samo jedan od njih igrat će u Europskoj ligi!?

Naime, prema pravilima određen broj igrača prijavljen za europska natjecanja mora biti iz omladinskog pogona kluba. Davide Santon ušao je u tu kvotu, ali je tako ostalo još samo jedno mjesto za novopridošle igrače, piše Goal.

Brozović je otpao jer je već igrao isto natjecanje (EL) za Dinamo, a između Podolskog i Shaqirija trener Roberto Mancini odlučio se za Švicarca.

Na popisu poslanom Uefi nema ni Pabla Osvalda, koji se ogriješio o disciplinu i klub ga želi prodati.

Inter u šesnaestini finala Europske lige igra sa Celticom, a tko je sve na popisu koji je prijavljen Uefi pročitajte ovdje.

>>Neobična pogreška! Brozović je u debiju za Inter slučajno ušao umjesto Vidića!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije