Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKI SUSRET

Interov branič brutalno nagazio Terryja, umalo nastala makljaža!

Terry brutalan start
Screenshot
02.08.2013.
u 12:01

Chelsea je u prijateljskom susretu na International Champions kupu slavio 2:0 nad Interom, no strasti su bile uzavrele kao da se igra susret Lige prvaka

Nogometaš Intera Hugo Campagnaro pridružio se neslavnom društvu igrača od kojih treba bježati na terenu. U prijateljskom susretu nerazzurih protiv Chelseaja, potrudio se da ga John Terry dobro zapamti.

Dogodilo se to u 58. minuti utakmice kada je branič londonske momčadi prvi došao do lopte klizećim startom, a Campagnaro ga je potom brutalno nagazio. Sudac ga je istog trenutka isključio iz igre, a Terry je sljedećih nekoliko trenutaka šepao po terenu. U međuvremenu, jedni na druge nasrnuli su igrači obiju momčadi, \'nabrijani\' prethodnim događajem, no sudac ih je uspio smiriti.

Na kraju je Chelsea slavio 2:0 pogocima Hazarda i Edena, a Mateo Kovačić poraz svog Intera gledao je s tribine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije