Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANI NESTRPLJIVI

Inter želi što prije vratiti Marcela Brozovića, Hrvatska ga ne pušta, evo koliko bi mogao pauzirati

Hrvatska u Beču igra ključnu utakmicu s Austrijom za Final Four Lige nacija
Igor Soban/PIXSELL
26.09.2022.
u 13:55

Maratonac iz Turopolja sinoć je zaradio neugodnu ozljedu nakon čega je morao napustiti teren.

Ozljeda Marcela Brozovića zabrinula je čelne ljude milanskog Intera, ali i izbornika Zlatka Dalića, opće je poznato kako je Broz jedan od ključnih ljudi vatrenih. 

Tijekom 19. minute utakmice u Beču srušio se na travnjak i morao je napustiti igru, nakon čega ga je zamijenio Lovro Majer. Talijani su se raspisali o njegovoj ozljedi i predviđaju da bi mogao pauzirati čak mjesec dana. 

 

 

Ugledna Gazzetta javlja da ga Inter želi vratiti što prije i sa strepnjom očekuje rezultate liječničkog pregleda, navodno je u pitanju zadnja loža, ali Brozović i Zlatko Dalić neće požurivati s povratkom zbog nadolazećeg katarskog Mundijala. Prijevremeni povratak mogao bi prouzočiti još teže posljedice, pa bi krucijalni reprezentativac bio izgubljen za SP. 

Trener Simone Inzaghi se nada kako će imati Marcela na raspolaganju za dvoboj protiv Barcelone u Ligi prvaka, ali vjerojatno na simbola Intera neće moći računati jedno duže vrijeme. 

>> VIDEO: Goran Vlaović: Nacionalni stadion je veliki problem, Boban je otkrio da se na tome ozbiljno radi

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije