Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Inter želi Schalkeov dvojac Farfana i Jurada

\'Schalke\'s Peruvian striker Jefferson Farfan (top) vies for the ball with Benfica\'s Spanish midfielder Javi Garcia (bottom) during the UEFA Champions League group B football match between FC Schalk
ACHIM SCHEIDEMANN
30.03.2012.
u 18:13

Prema pisanju talijanske “La Gazzette dello Sport” skauti Intera prisustvovali su prvoj utakmici četvrtfinala Europske lige između Schalkea 04 i Athletic iz Bilbaoa

Prema njihovim tvrdnjama u Gelsenkirchenu su pratili dvojicu domaćih nogometaša Jeffersona Farfana i Jose Manuela Jurada.

Ubojiti 27-godišnji Peruanac u Njemačku je stigao iz nizozemskog PSV-a. Za Schalke je nastupio u 108 utakmica i postigao 23 gola. Jurado je dvije godine mlađi vezni igrač koji je prošao omladinsku školu Real Madrida, a prije Schalkea igrao je za Mallorcu i Atletico Madrid. Za razliku od Farfana, Jurado je jučerašnju utakmicu počeo s klupe te ga je trener Hubb Stevens u igru uveo u 55. minuti.

S obzirom na najavljenu rekonstrukciju Interove momčadi koja je izgledna ovoga ljeta, ova dvojica nogometaša očito se nalaze visoko na listi želja Interovog gazde Massima Morattija pa će biti zanimljivo hoće li ovog ljeta i doista sletjeti na Giuseppe Meazzu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije