Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Inter za Kaku ponudio 30 milijuna eura, madridski Real glatko odbio

'STOCK PICTURES   According to reports Kaka\'s spokesman has confirmed the Brazilian playmaker has been given permission to speak to City by Milan about possible talks to move to Manchester City in Ja
'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures'
20.06.2011.
u 21:58

Milanski je Inter, prema pisanju francuskog L'Equipea, ponudio 30 milijuna eura za Kaku

No, madridski je Real glatko odbio ponudu crno-plavih za svoga brazilskog veznjaka, jer želi barem 10 milijuna eura više.

Kraljevski je klub 2009. Milanu platio 68,5 milijuna eura za Kaku koji je izrazio želju za ostankom. No, dođe li prava ponuda Real će se riješiti igrača koji se zbog čestih ozljeda u dvije godine pokazao kao potpuni promašaj.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Idler 3
Idler 3
22:59 20.06.2011.

Šteta, jedan od najtalentiranijih igrača zadnjeg desetljeća, možda i više. No napisal sam još prije nego je i krenul za Real kak mi ni jasna priča oko njegovog koljena...kak su je onda samo oni popušili !?

PB
predrag borna
05:57 21.06.2011.

Valjda neće završiti u Čečeniji ili Uzbekistanu kao neki njegovi zemljaci...

ZD
Zoran-Düsseldorf
13:43 21.06.2011.

I 30 je previse za ovog invalida,njegovo je proslo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije