Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA KOLONIJA

Inter nakon Kovačića i Brozovića dovodi Domagoja Vidu?

Domagoj Vida
Dinamo Kiev
29.01.2015.
u 09:37

Za Vidu se napominje da mu ugovor s kijevskim Dinamom traje do 2018. godine, a da se njegova vrijednost procjenjuj na pet do šest milijuna eura.

Inter je u potrazi za obrambenim pojačanjima, a jedan od kandidata za tu poziciju je i Domagoj Vida.

Talijanski mediji navode da Inter, osim Vide, razmišlja o Micahu Richardsu iz Fiorentine te Brazilcu Rhodolfu iz Botefaga.

Za Vidu se napominje da mu ugovor s kijevskim Dinamom traje do 2018. godine, a da se njegova vrijednost procjenjuj na pet do šest milijuna eura.

Ako bi uistinu došlo do transfera, Inter bi tako postao prava kolonija hrvatskih reprezentativaca. Mateo Kovačič tamo je već dvije godine, a nedavno mu se priključio i Marcelo Brozović.

>> Barcelona u polufinalu, Atletico završio sa 9 igrača! Rakitić inicirao autogol Mirande

Komentara 1

PA
pappmisi
14:30 29.01.2015.

Vida je izvaredan igrac, moze igrati i bocnog i centralnog branica. Interova odbrana bi bila s njim kao BETON.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije