Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLADIONIČARSKI KUTAK

Inter je u Veroni zabijao barem po pogodak

Soccer - UEFA Europa League - Round of 16 - Second Leg - Inter Milan v Tottenham Hotspur - Stadio Giuseppe MeazzaInter Milan's Mateo Kovacic (left) and Tottenham Hotspur's Mousa Dembele battle for the ballNick Potts Photo: Press Association/PIXSELL
Press Association/Pixsell
15.12.2014.
u 00:30

Chievo često kao domaćin ne postiže pogotke protiv Intera. No, posljednju utakmicu su dobili 2:1.

Chievo često kao domaćin ne postiže pogotke protiv Intera. No, posljednju utakmicu su dobili 2:1. Posljednju utakmicu 15. kola u ponedjeljak u Veroni igraju Chievo i Inter.

Domaćini će protiv milanskog kluba pokušati nastaviti niz nepobjedivosti u Serie A koji traje pet kola. Chievo se izvukao iz zone ispadanja nakon dolaska Rolanda Marana koji je na klupi od 19. 10. zamijenio Eugenija Corinija. Prvo je Maran doživio dva poraza, ali nakon toga je uslijedila serija od dvije pobjede i tri remija.

>> Kladioničarske najave pogledajte na Goal.com

U tih pet utakmica u tri nisu primili pogodak. Maran će protiv Intera imat nove braniče na bokovima, umjesto požutjelog Ervina Zukanovića na lijevom boku će zaigrati Cristiano Biraghi, Chievu posuđen od Intera, dok će na desnom boku umjesto Nicolasa Freyja zaigrati Gennaro Sardo.

Euforija oko dolaska Roberta Mancinija na klupu Intera splasnula je nakon drugog poraza u prvenstvu, kod kuće protiv Udinesea (2:1). Crno-plavi imaju i dosta ozlijeđenih igrača, među kojima su i Dodo, Jonathan i Hernanes.

Gosti iz Milana još nisu odigrali utakmicu u Verona, a da nisu postigli barem pogodak. Chievo često kao domaćin ne postiže pogotke protiv Intera. No, posljednju utakmicu su dobili 2:1.

>> Barcelona sigurno neće prepustiti prvo mjesto Parižanima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije