Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetni transferi

Inter i City u pregovorima oko Balotellija?

Mario Balotelli
AFP
05.04.2010.
u 12:09

Iako je isprika upućena treneru Joseu Mourinhu ponovno otvorila vrata momčadi Mariju Balotelliju, čini se da napadač Intera neće još dugo nositi taj dres.

Pozivajući se na pisanja talijanskih medija, Goal.com izvještava da su već započeli pregovori koji bi trebali biti okončani nogometaševim transferom u Manchester City. To bi se, dalje se navodi, trebalo dogoditi u ljetnim mjesecima prijelaznog roka.

Dođe li do tog transfera, Balotelli će se, kako sada stvari stoje, staviti na raspolaganje Robertu Manciniju, treneru s kojim je radio dok je ovaj obnašao dužnost stratega "nerazzurra".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije